Zvaigžņu prognoze 2022. gada 18. decembrim

Svari

Normāla, mierīga un absolūti bez briesmīgām ziņām svētdiena. Tomēr Svari šonedēļ ir tik noguruši un pārguruši, ka šāda pieskaņošanās nedēļas nogalē viņiem piestāv lieliski. Īpaši patīkami, ka nav jānervozē un var vienkārši ne par ko nedomāt.

Skorpions

Laba iesildīšanās palīdzēs atbrīvoties no uzkrātā stresa, tāpēc dodieties uz sporta zāli! Taču pasīvā atpūta Skorpioniem svētdien ir kontrindicēta, jo ūdens pārstāvji sāks domāt par kaut ko nepatīkamu, kārtējo reizi piedzīvos sāpīgas situācijas, un līdz ar to būs vēl vairāk sarūgtināti.

Strēlnieks

Lielisks laiks, lai sakārtotu savu garderobi un atbrīvotos no nevajadzīgā. Tev tikai šķiet, ka tu valkā visu un katra lieta ir burtiski vitāli svarīga. Pēc rūpīgas pārbaudes un rūpīgas skrīninga uguns zīme būs pārsteigta par tukšo plauktu un pakaramo skaitu skapī.

Mežāzis

Laba diena, lai dotos uz baseinu vai uz treniņu, kur var izstaipīties (piemēram, joga vai pilates). Starp citu, noderētu arī fizikālās terapijas nodarbības. Vienkārši paturiet prātā, ka tai nevajadzētu būt vienreizējai darbībai, bet gan nopietnas apmācības sērijas sākumam.

Ūdensvīrs

Diemžēl šodien daudziem gaisa zīmes pārstāvjiem būs jāstrādā. Situācija var būt burtiski šausmīga. Jums būs steidzami jāsavāc visi spēki dūrē, jāaizmirst par saviem plāniem un jāsteidzas glābt lietu, kurai kalpojat.

Zivis

Zivīm šodien ir jāizdara izvēle. Nav svarīgi, vai ūdens zīmei ir jāizvēlas viena no divām kleitām (un abas, protams, ir skaistas), vai arī jāizlemj, kurā pusē nostāties. Jebkurā gadījumā process būs grūts un Zivīm vajadzēs kaut ko, kas kompensētu iztērētos spēkus. Piemēram, dāvana vai vakariņas restorānā.

Leave a Comment