Zvaigžņu prognoze 2022. gada 18. decembrim

Auns

Svētdien Auns pierādīs, “kurš šeit ir noteicējs”. Uguns zīme nolems nostiprināt savu autoritāti nevis ar populārākajām, bet gan pārbaudītām un uzticamām metodēm. Tiesa, nez kāpēc ģimenes locekļi būs aizvainoti. Bet Auns šo apsvērs kā kaut ko līdzīgu ražošanas izmaksām. Vairāk ne.

Vērsis

Svētdiena daudziem šīs zīmes pārstāvjiem var būt nedaudz nogurdinoša. Taču tajā pašā laikā gūsi daudz pozitīvu emociju, ko sniegs ainavu maiņa, jaunas iepazīšanās un patīkama kompānija.

Dvīņi

Centieties šodien neiet iepirkties. Un, ja tā nevar izvairīties, atstājiet mājās lielu naudu (un pat paslēpiet kartes, īpaši kredītkartes, un izliecieties, ka tās nekad nav bijušas). Pretējā gadījumā, pastāv iespēja, ka nespēsi pretoties kārdinājumam un iegādāsies kaut ko, bez kā varētu iztikt un kas kaitēs ģimenes budžetam.

Vēži

Svētdien tev būs jārisina dvēseles radinieku problēmas. Nez kāpēc viņi vienbalsīgi nolemj, ka tikai jūs varat glābt un palīdzēt. Neatstājiet viņus grūtībās, jums ir jāpalīdz.

Lauva

Liels pirkums, tieši tas šo svētdien iepriecinās uguns stihijas pārstāvjus. Un, lai gan Lauvai būs ļoti grūti šķirties no nopietnas summas, un šaubas līdz pēdējam čukstēs kaut ko līdzīgu: “Varbūt mēs atgriezīsimies?” – prieks par ieguvumu būs tik spēcīgs, ka pat neatcerēsieties, cik daudz bija uzrādīts uz cenu zīmes.

Jaunava

Svētdien daudzas Jaunavas pēkšņi kļūs vientuļas un drūmas. Jums pat gribēsies raudāt no tā, cik nelaimīgs esat. Tam īsti nav iemeslu, bet kādu iemeslu dēļ jūs vienkārši nevarat noķert labu garastāvokli. Palieniet zem segas, iedzeriet gardu tēju un skatieties labas filmas, vispār izklaidējieties un atpūtieties.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment