Zvaigžņu prognoze 2022. gada 22. decembrim

Lauva

Ceturtdien daudzi zīmes pārstāvji pēkšņi atcerēsies savu bērnības hobiju. Gribēsies steidzīgi atcerēties makramē mezglus, atvērt klavieru vāku vai doties pa antikvariātiem, meklējot numismāta priekus.

Jaunava

Ja dienu var saukt par “pagājušu”, no rīta būsi iegrimis lietu rutīnā, tad vakars tev gatavo vairākus patīkamus pārsteigumus. Piemēram, negaidītas dāvanas, kuras ir tik patīkami saņemt no tuviem draugiem.

Svari

Bez riskantiem finanšu darījumiem un, jo īpaši, aizdevumiem. Pat ja jūs patiešām vēlaties kaut ko iegādāties vai kaut kur ieguldīt savus ietaupījumus, atlieciet to uz labākiem laikiem. Šodien jūs vienkārši apžilbinās it kā veiksmīgā perspektīva, bet rīt jūs nožēlosiet izdarīto.

Skorpions

Šķiet, ir pienācis laiks padomāt par to, ka esat pāraudzis savu darbu. Skorpiona profesionālais līmenis ir audzis. Taču viņam izvirzītie uzdevumi ir vienādi, un ūdens zīmei kļūst garlaicīgi. Vai tas nav iemesls mainīt karjeru?

Strēlnieks

Jūsu ceturtdienas spontanitāte, protams, kādam var šķist mīļa. Bet lielākā daļa domās, ka jūs vienkārši neesat īpaši labi audzināts. Un Strēlnieka spēja vispār nedomājot kaut ko izpļāpāt vai svešu cilvēku sabiedrībā izlabot kāda nepareizi liktu akcentu, kopumā satracinās apkārtējos.

Lasi arī: No kā jāuzmanās zvaigžņu zīmēm 2023. gadā, pēc jūsu dzimšanas datuma

Mežāzis

Ieplānojiet gavēņa dienu ceturtdienai. Āboli, kefīrs un citi veselīgi un mazkaloriju ēdieni ir jūsu labākie draugi šodien. Un ļoti svarīgi ir ēst pēc grafika. Esiet gatavs tam, ka visa pasaule sāks jūs savaldzināt, īpaši apkārtējie, kuri, laimei, sāks kraukšķināt šokolādes tāfelītes un našķoties ar pīrāgiem.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs ierosina, un apstākļi to izraisa. Centieties ceturtdienai neplānot neko ļoti svarīgu vai steidzamu, jo lietas var izvērsties tā, ka jums steidzami jāpamet darbs vai jāpārslēdzas uz citiem darbiem. Kopumā esi gatavs dažādiem negaidītiem pavērsieniem.

Zivis

Šodien ūdens stihijas pārstāvjiem dos ilgi gaidīto tikšanos ar mīļoto sendraugu. Jūs tik ilgi neesat redzējuši viens otru, un jums tik ļoti pietrūka šī apbrīnojamā “kopā klusēšanas”. Nu, ceturtdiena Zivīm dos šo iespēju.

Leave a Comment