Zvaigžņu prognoze 2022. gada 22. decembrim

Auns

Vēdiniet telpu, kurā atrodaties, cik bieži vien iespējams. Tiesa, blakus noteikti atradīsies kāds, kurš “visur pūš un ir šausmīgi auksts”. Taču izredzes sagaidīt Jauno gadu gultā ar drudzi un nepatīkamu vīrusu ir daudz sliktākas nekā kolēģa kurnēšana. Tāpēc jums ir nepieciešams svaigs gaiss un mitra tīrīšana!

Vērsis

Uz nelielas finanšu krīzes fona zemes stihijas pārstāvim iespējama īsta histērija. Kādā brīdī sāks krist panikā un, ja neskaita baiļu sajūtu, zemes zīme neko nejutīs. Tomēr nauda vienkārši kaut kur pazūd un nez kāpēc neparādās. Mierīgi! Jūs vienkārši vēl nezināt, ka finansiāls pavērsiens notiks tikai otro dienu un situācija mainīsies uz labo pusi.

Lasi arī: 5 padomi tiem, kas vēlas sākt domāt pozitīvi

Dvīņi

Diemžēl ceturtdiena nes Dvīņiem ne tās labākās ziņas. Izskatās, ka kāds no taviem draugiem ir skaudības un dusmu piesātināts. Un jūs patiesi nesaprotat, ko var apskaust. Šis atklājums jums būs kategoriski nepatīkams. Un ko ar to darīt, joprojām nav īsti skaidrs.

Vēži

Klausieties mīļoto cilvēku padomus. Tev tā vien šķiet, ka viņi neko nesaprot. Patiesībā tuvinieki lieliski analizē situāciju un ir gatavi sniegt visa veida palīdzību un atbalstu ūdens zīmei. Tāpēc viņu vārdus nevajadzētu ignorēt, turklāt jums tie jāņem vērā.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment