Zvaigžņu prognoze 2022. gada 23. decembrim

Jaunava

Zvaigznes iesaka Jaunavām piektdien risināt ģimenes budžeta jautājumus. Vēlams no rīta, ko sauc par svaigu galvu. Varēsi visu izrēķināt un sakārtot tā, lai ne tikai pietiktu, bet arī pāri paliktu.

Svari

Pavadiet savu piektdienu mierīgi. Jūsu kolēģi var uzņemties iniciatīvu, un Svariem labāk ir piekrist vai nepiekrist viņu priekšlikumiem. Zvaigznes atgādina, ka iniciatīva ir sodāma, un tavs priekšlikums var kļūt par ieganstu strādāt nedēļas nogalē.

Skorpions

Piektdien zvaigznes stingri iesaka Skorpioniem rūpīgi pārbaudīt visus dokumentus, īpaši, ja tos iesniedzat kādai nopietnai pārbaudei. Labāk pusi dienas pavadīt, meklējot kļūdu, nekā skaidroties kādam inspektoram.

Strēlnieks

Piektdien daudziem Uguns stihijas pārstāvjiem nāksies pārskatīt nedēļas nogales plānus un negaidītu apstākļu dēļ pat atteikties no atpūtas. Un, lai gan kādā brīdī jūs domājat, ka varētu pamest visu un tomēr atpūsties, veselais saprāts tomēr ņems virsroku.

Mežāzis

Ir pienācis laiks padomāt par kārtību sev apkārt (piektdiena ir lieliska diena ģenerāltīrīšanai, vai nepiekrītat?!), un iekšā. Un mēs runājam gan par domām, gan par fizisko stāvokli. Jūs esat uzsācis savas Vese***as uzlabošanu, jums ar to steidzami jātiek galā.

Lasi arī: Vlads Ross pastāstīja, kā pasaule mainīsies 2023. gadā un kam gatavoties

Ūdensvīrs

Piektdiena solās būt smaga. Vienkārši saglabājiet kontroli pār sevi un neļaujiet sev rīkoties nepārdomāti, īpaši, ja jūs kritizē vadība. Tici man, uzrakstīt atlūguma vēstuli ir viegli, taču diezin vai izdosies to ņemt atpakaļ.

Zivis

Šodien neviens nevarēs paslēpties no Zivju uzmanības. Ūdens zīme visu redz, visu pamana un visu salabo. Un pats galvenais, tas ir jālabo un jāpārtaisa. Un pat arguments, ka piektdiena ir gandrīz sestdiena, neder. Ūdens stihijas pārstāvim viss ir jādara visaugstākajā kvalitātē. Un, kamēr netiks iegūts atbilstošs rezultāts, neviens nedosies atpūsties.

Leave a Comment