Jupiters Aunā no 2022. gada 20. decembra līdz 2023. gada 15. maijam: kā noderēs lielākā planēta

Jupiters ir vissmagākā un lielākā planēta no visām. Tā ietekme uz cilvēka enerģiju ir diezgan jūtama. Tāpēc ir svarīgi zināt, kā tā konkrētajā periodā ietekmē mūsu apziņu. Zvaigžņu pētnieki ir pastāstījuši, kāda būs šī ietekme tā uzturēšanās laikā Aunā.

Jupiters ir patrons, kas palīdz mūsu garīgajai izaugsmei un padara mūs gudrākus. Šajā ziemā un pavasarī ir svarīgi meklēt veidus, kā kļūt labākam.

Jupiters palīdzēs mums apzināties mūsu kļūdas

Šis būs ļoti labvēlīgs laiks pašpārbaudei. Ja vēlies šo sešu mēnešu laikā rast atbildes uz saviem jautājumiem un mēģināt lemt par nākotnes mērķiem un plāniem, tad nāksies ienirt sevī, lai objektīvi paskatītos uz savu rīcību.

Lasi arī: Austrumu prognoze pēc jūsu dzimšanas gada 2023. gadam

Jupiters 2023. gada pirmajā pusē vadīs mūs uz pareizā ceļa, labvēlīgi ietekmējot mūsu garastāvokli. Viņš mūs virzīs uz pareizām domām. Neskatoties uz Jupitera smago enerģiju, viņš nerīkosies skarbi. Šī planēta, gluži pretēji, nemanāmi cenšas palīdzēt cilvēkiem.

Palīdz sazināties ar cilvēkiem

Jupiters, nemanāmi ietekmējot mūsu apziņu, palīdzēs mums atrast sevī spēku lūgt kādam piedošanu. Šis ir labākais laiks izlīgšanai ar mīļajiem, draugiem. Ja jums šobrīd ir kādas problēmas attiecībās, ir pienācis laiks tās pārvarēt.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment