Zvaigžņu prognoze 2022. gada 23. decembrim

Auns

Šodien daudzi Auni noslēgs ļoti veiksmīgu un daudzsološu darījumu. Uzskatiet to par savu Ziemassvētku dāvanu. Tas nozīmē, ka nākamgad jūsu finanšu rādītāji jūs iepriecinās.

Vērsis

Atstājiet automašīnu atpūsties. Staigājiet pēc iespējas vairāk. Ieelpojiet gaisu un izstaipieties. Jūs pārāk daudz laika pavadāt sēžot. Un, ja šodien izdodas doties uz baseinu vai apmeklēt deju nodarbības, varat uzskatīt, ka diena nav nodzīvota velti.

Lasi arī: Kuras 2023. gada dienas jums būs visveiksmīgākās: nosaka pēc jūsu dzimšanas datuma

Dvīņi

Piektdien daudzi Dvīņu zīmes pārstāvji pēkšņi vēlēsies sev kādu nejauku pūkainu draugu, piemēram, kaķi vai vismaz jūrascūciņu. Vai kaut ko eksotisku, aukstu un klusu, piemēram, ķirzaka vai čūska, kas tik aizkustinoši mirkšķina savas acis, vai aptinas ap roku. Taču, pirms dodaties uz zooveikalu, padomājiet, vai esat gatavs saldētavā ievietotām pelēm un kā jūsu mājsaimniecība reaģēs uz jaunu ģimenes locekli.

Vēži

Piektdiena solās būt zinātkāru iepazīšanās diena. Jūs jau sen nopūtāties, ka jūsu vidē nav jaunu interesantu personību. Tātad, tagad tās parādīsies! Vienkārši ir laiks elpot un absorbēt informāciju.

Lauva

Jo labāk un aktīvāk strādāsiet pirms pusdienām, jo ​​lielāka iespēja, ka dosieties prom agri, izmantojot visticamāko ieganstu. Tāpēc nepalaidiet garām savu iespēju un no rīta smagi strādājiet. Galvenais, lai jūs nenovērstu kaut kas ne pārāk svarīgs, bet šausmīgi interesants.

Turpini lasīt nākošjā lapā…

Leave a Comment