Zvaigžņu prognoze 2023. gada 14. janvārim

Lauva

Lauvām lietderīgi pavadīt sestdienu, 14.janvāri, sieviešu sabiedrībā. Saņemsi pieķeršanos, siltumu, uzmanību, dzirdēsi pareizos padomus. Iespējamas aizraujošas ziņas. Vakars labvēlīgs lieliem pirkumiem, darījumiem.

Jaunava

Esi aizņemts no rīta. Jūs sasniegsiet vēlamo rezultātu daudz ātrāk un vieglāk. Pēc vakariņām pēkšņi var parādīties viesi. Iespējams, senu draugu tikšanās, krasas izmaiņas vakara plānos.

Svari

Satraukta diena. Šokējošas ziņas, slikta veselība nav izslēgta. Taču gaidāmi arī patīkami pārsteigumi. Garastāvoklis lēks uz augšu un uz leju. Meditācija un klasiskā mūzika palīdzēs saglabāt sirdsmieru.

Skorpions

Jauka un viegla diena. Iespējamas jaunas simpātijas, patīkama komunikācija ar pretējo dzimumu. Veiksies finanšu darījumi, ceļojumi.

Strēlnieks

Diena solās palikt atmiņā vēl ilgi. Vari apmeklēt kādu svarīgu notikumu, doties nelielā ceļojumā, atrasties jaunā interesantā kompānijā. Neesiet pārāk nopietns, pret visu notiekošo izturieties ar humoru.

Mežāzis

Iepirkšanos labāk atlikt. Pievērsiet uzmanību savām attiecībām ar radiniekiem. Vecāku cilvēku padomus un komentārus vērts uztvert mierīgāk. Viņus vada labi nodomi.

Lasi arī: 6 veidi, kā atbrīvoties no problēmām 2022. gadā, pirms jaunā gada

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem ir noderīgi nodarboties ar vienmuļiem darbiem vai hobijiem. Emocionālais fons solās būt nestabils. Ir svarīgi sevi kaut kā nomierināt, lai neizdarītu pārsteidzīgu darbību. Vakarā, visticamāk, tiks saņemta dāvana. Cilvēks no tuva loka var atzīties, ka jau sen ir tevī iemīlējies.

Zivis

Zivīm jābūt vērīgām un koncentrētām. Liela varbūtība pieļaut nelielu, bet ļoti kaitinošu kļūdu. Citādi 14. janvāris ir patīkama diena, labvēlīga romantikai, intīmai komunikācijai.

Leave a Comment