Zvaigžņu prognoze 2023. gada 13. janvārim

Auns

Auns varēs slēgt darba jautājumus. Piektdien auglīgam darbam labāk pabūt vienam. Varētu būt vērts paņemt darbu mājās. Personisko attiecību noskaidrošana riskē beigties ar strīdu. Jūs tiksiet nesaprasts, un viņi ilgu laiku turēs ļaunu prātu par neuzmanīgu vārdu.

Vērsis

Piektdienas, 13. datuma, rīts Vērsim būs emocionāli grūts. Jums neļaus koncentrēties uz vienu uzdevumu. Iespējams, reizē nāksies risināt darba un ģimenes lietas. Neizrādi savu aizkaitinājumu. Tiksi ar visu galā, un atlikušo dienas daļu pavadīsi mierīgi, apmierināts ar savu attapību.

Lasi arī: Kāpēc neizdodas mainīt dzīvi: 6 iemesli, kas traucē laimei

Dvīņi

Garas sarunas padara jūs miegainu un nogarlaikojošos. Ir svarīgi atšķirt tukšu pļāpāšanu no vērtīgas informācijas, kas var būt noderīga jūsu darbā. Dvīņiem savs sarunu biedrs jāizvēlas saprātīgi.

Vēzis

Pastāv risks iztērēt kārtīgu naudas summu par pilnīgi nevajadzīgu lietu vai lietām. Sāciet plānot savu budžetu un mēģiniet neveikt negaidītus pirkumus. Arī piektdien var izcelties strīds ar citiem cilvēkiem. Jums ir jāaizstāv savs viedoklis. Sniedziet pamatotus argumentus un sasniedziet savu mērķi.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment