6 veidi, kā atbrīvoties no problēmām 2022. gadā, pirms jaunā gada

Līdz jaunajam 2023. gadam ir palicis ļoti maz laika, kas nozīmē, ka ir pienācis laiks atvadīties no nepatikšanām. Pārbaudīti veidi, kā palīdzēt atstāt aiz sevis visu, kas traucē laimei.

Gada beigas vienmēr ir saspringtas, jo darāmā ir daudz, un laika paliek arvien mazāk. Eksperti iesaka izveidot veicamo darbu sarakstu, lai nepalaistu garām neko svarīgu, kā arī parūpēties par sevi. Pateicoties vienkāršām metodēm, ikviens varēs atstāt nepatikšanas aizejošajā 2022. gadā un 2023. gadu sākt ar veiksmi.

Lasi arī: 6 idejas Jaungada brīvdienām

1. Lai atbrīvotos no nepatikšanām, tās ir “jāpazīst sejā”. Lai to izdarītu, ir vērts izveidot sarakstu un ievietot tajā visas nepatikšanas, sarežģījumus un problēmas. Katru punktu ir svarīgi pārlasīt un analizēt, lai gūtu vērtīgas mācības. Tad saraksts tiek sadedzināts virs baltas sveces liesmas un izkaisīts vējā aizejošā gada pēdējā dienā.

2. Arī lietas, kas saistītas ar problēmām, palīdzēs atbrīvoties no nepatikšanām. Tas var būt apģērbs, kurā nācies tikt galā ar problēmām, kā arī citi priekšmeti, kas izraisa negatīvas emocijas. Tos vajadzētu savākt kopā un  izmest no mājas. Gadījumā, ja lietas var kalpot kādam citam, tās tiek atdotas ar tīrām domām, nomazgātas fizioloģiskajā šķīdumā vai uz brīdi apkaisītas ar sāli.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment