Zvaigžņu prognoze 2023. gada 17. janvārim

Lauva

Daudzi šodien apskaudīs tavu enerģiju. Labvēlīga diena, lai atrisinātu sakrājušās problēmas un atbrīvotos no sasāpējušajām problēmām. Visas iepriekšējās grūtības izgaisīs kā uz burvju mājienu. Lai atjaunotu iztērētos spēkus, ieteicams iet gulēt agri.

Jaunava

Zem sīkumu vārpstas šodien pastāv risks aizmirst par kaut ko svarīgu. Rīkojieties pārdomāti, bez lieka satraukuma. Esiet uzmanīgi ar naudas tērēšanu, iespējams, lieta, kuru vēlaties iegādāties, būs nekvalitatīva, nekļūdieties.

Svari

Auglīga diena, īpaši mājsaimniecības darbos. Ieteicams daudz gatavot, izvēlēties mēbeles vai sadzīves tehniku, atjaunināt interjeru. Jebkurš bizness tiks paies bez strīdiem, un rezultāti iepriecinās. Arī personīgās attiecības nevajadzētu pārtraukt, viss vēl var mainīties.

Skorpions

Šodien atradīsi daudz jaunas noderīgas informācijas, centies neko nepalaist garām. Pārliec uz citu dienu friziera apmeklējumu un visas ar izskatu saistītās procedūras, tagad nav tam labvēlīgākis laiks. To var izmantot ilgstoši nelabvēļi un radīt citus pārsteigumus.

Strēlnieks

Jūtieties brīvi aizstāvēt savu nevainību, šodien jums veiksies jebkurā strīdā. Bet tikai bez liekām emocijām: draudzīgums un loģika tev palīdzēs vairāk nekā agresija. Tavs šarms jau sen vajā slepenu pielūdzēju, iespējamas jaunas romantiskas attiecības.

Mežāzis

Esi taktisks sarunās ar mīļajiem, esi uzmanīgāks pret viņu problēmām. Šodien jūs varat saņemt piedāvājumu paaugstināt vai mainīt darbu. Iespējami finanšu izdevumi, kas saistīti ar padziļinātu apmācību, taču tie ir nepieciešami, neskopojies.

Lasi arī: Vīrs par mani smējās, jo nopirku vecu olu krāmu tirgū, bet tad tā atvērās

Ūdensvīrs

Jums būs jāpārvar savs slinkums, ja nevēlaties dzirdēt pelnītu kritiku. Centieties koncentrēties darbam, labāk kontrolēt savas vēlmes. Labs laiks, lai novērstu hipovitaminozi, ir iegādāties jaunu aptieku kompleksu, ēst vairāk svaigu dārzeņu.

Zivis

Risks šodien ir cēls iemesls. Nebaidieties pieņemt drosmīgus lēmumus, kas nāks par labu gan jums, gan apkārtējiem. Ir iespējams saņemt svarīgu ziņu no tālienes: biežāk pārbaudiet tūlītējos kurjerus un pastu. Neuztraucieties pārāk daudz, viss notiek uz labāko.

Leave a Comment