Zvaigžņu prognoze 2023. gada 17. janvārim

Auns

Ja jums nav mērķa veidot vētrainu romantiku, izrādiet atturību, atsakieties no pārāk atklātas flirta. Viss veicina pārmaiņas mīlas frontē, vientuļiem Auniem ieteicams šo iespēju nepalaist garām. Draudzīga komunikācija šodien arī sola daudz iespaidu. Vienkārši neizpaudiet visus savus noslēpumus.

Vērsis

Laba diena spēcīgu biznesa un neformālu sakaru nodibināšanai. Šodien nekādi pārsteigumi nav paredzēti, un viss ritēs kā pulkstenis. Svarīgi ir tikai uzticēties savai intuīcijai, izvairīties no pārlieku avantūristiskām darbībām. Vakarā ieteicams veltīt lasīšanai vai radošumam. Piemēram, adīt džemperi, sākt zīmēt jaunu attēlu.

Lasi arī: Kuras 2023. gada dienas jums būs visveiksmīgākās: nosaka pēc jūsu dzimšanas datuma

Dvīņi

Saspringta rosīga diena. Emociju nesavaldība šodien var izraisīt pārpratumus ar mīļajiem vai kolēģiem. Centieties izvairīties no sadzīves konfliktiem, pārdomājiet katru izteikto vārdu un nestrīdieties par sīkumiem.

Vēzis

Apbalvošanas diena. Šodien Vēžiem paveicas, viņus sagaida veiksme, labas ziņas un visādi bonusi, arī finansiāli. Priekšnieki ir lojālāki kā jebkad, pastāv iespēja saņemt paaugstinājumu vai prēmiju. Arī ģimenei klājas lieliski.

Turpinājums nākošjā lapā…

Leave a Comment