Vai man vajag taisnoties citu priekšā, kāpēc es dzemdēju 49 gadu vecumā

Pēc daudzu ekspertu domām, optimālais grūtniecības vecums ir 20-30 gadi. Taču ne visas sievietes tādā vecumā vēlas sevi apgrūtināt ar mātes statusu. Kāda veido karjeru, un kādai vienkārši patīk baudīt dzīvi bez apgrūtinājumiem uz rokām.

Mūsu laikā mēs neesam pārsteigti, ka sievietes paliek stāvoklī 40 un 50 gadu vecumā. Šodienas stāsta varone iekrita šajā vecuma kategorijā. Interesanti, ar kādām grūtībām nācās saskarties Inesei un vai viņa nožēlo, ka nolēma dzemdēt? Par to visu jūs uzzināsiet tālāk rakstā.

Kad vīrietis nobriedušā vecumā kļūst par tēvu, tas bieži izpelnās cilvēku cieņu. Viņš to izdarīja, labi darīts! Kad tas notiek ar sievieti, cilvēki bieži sāk viņu nosodīt. Piemēram, ko viņa domāja un kā bērns dzīvos ar mammu, kas viņam ir piemērota kā vecmāmiņa.

Cik cilvēku, tik viedokļu. Tomēr sliecamies uzskatīt, ka šādi lēmumi jāpieņem, izsverot visus plusus un mīnusus. Bet dažreiz jums nav jāizvēlas grūtniecības vecums.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 16. līdz 22. janvārim

Lielākā vecumā, grūtniecību visgrūtāk ir pārdzīvot, lai izturētu un piedzimtu vesels bērniņš. Nav brīnums, ka optimālais grūtniecības vecums ir 20-30 gadi. Šajos gados sievietes ķermenis ir stiprāks un izturīgāks nekā 40-60 gados.

Inese to visu lieliski saprata. Viņa neplānoja palikt stāvoklī. Tobrīd viņai bija 48 gadi, no kuriem 25 gadus viņa dzīvoja laimīgā laulībā ar savu vienīgo vīru. Kad viņai bija 20 gadu, varone neplānoti palika stāvoklī. Viņa studēja universitātē, iemīlēja vecāko kursu studentu, un pārējias ir miglā tīts.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment