Dāvanas ar sliktu enerģiju: kādas lietas nevajadzētu dāvināt mīļajiem

Vienmēr ir patīkami saņemt dāvanu, jo tā ir patiesa rūpju izpausme, taču ne visas dāvanas ir tik drošas. Ir vairākas dāvanas ar sliktu enerģiju, kuras jūs nevarat pasniegt mīļajiem.

Izvēloties dāvanas, daudzi neaizdomājas par to, ka daži no priekšmetiem var nest patiešām negatīvu enerģiju un var nodarīt ļaunumu. Pirms dāvanas izvēles mīļotajam, dāvanu eksperti iesaka iepazīties ar tā saukto melno sarakstu. Uzzinot, kādas dāvanas var būt bīstamas, būs vieglāk izvēlēties patiešām noderīgu dāvanu.

Dvielis. Viens uzdāvināts dvielis var radīt nesaskaņas ģimenē, un, ja izvēle krita uz vannas piederumiem, tad vislabāk dāvināt komplektu.

Maks vai krājkasīte. Dāvinot šīs lietas tukšas – uz zaudējumiem. Tiem, kuri noteikti vēlas iepriecināt savus mīļotos ar skaistu maku vai oriģinālu krājkasīti, tajos jāieliek vismaz monēta.

Mākslīgie ziedi. Nav pieņemts dāvināt dāvanas, kas nes “mirušo enerģiju”, lai nesagādātu ģimenei nelaimes un nepatikšanas. Šīs lietas vislabāk atstāt veikalu plauktos.

Lasi arī: Kāpēc neizdodas mainīt dzīvi: 6 iemesli, kas traucē laimei

Dakšiņas un naži. Jebkuri asi priekšmeti neder kā dāvana. Saskaņā ar ticējumiem tie var kļūt par strīda cēloni, kā arī atnest slimību tam, kam dāvana ir paredzēta.

Turpinājums nākošjā lapā…

Leave a Comment