Zvaigžņu prognoze 2023. gada 19. martam

Lauva

Nebūs viegli saglabāt mieru. Mēdz pārspīlēt problēmas un grūtības, sagrozīt teikto. Jums jātiek galā ar prusaku galvā. Iespējams, problēma ir neapmierinātībā ar darbu, attiecībām vai dzīvi kopumā. Padomājiet par to, kas jums ir jāmaina, lai justos kā laimīgs cilvēks.

Jaunava

Var būt vilinoši izmantot negodīgas metodes, lai uzvarētu. Varbūt jūs kaut ko krāpjat vai izmantojat melus. No tā nekas labs neiznāks. Dažreiz ir labāk zaudēt nelielu cīņu, bet saglabāt savu reputāciju. Vēlāk būs iespēja uzvarēt otrajā kārtā.

Svari

No rīta gaidāmi patīkami pārsteigumi un labas ziņas. Radošie centieni būs veiksmīgi. Var veikt rokdarbus, zīmēt. Klasiskās mūzikas klausīšanās labvēlīgi ietekmē psihi. Svētdienu ieteicams pavadīt relaksēti, bez spēcīgas fiziskas un garīgas spriedzes.

Skorpions

Skorpionus gaida garlaicīga diena, nekas īpaši ievērības cienīgs. Enerģijas nepietiek pat ikdienas uzdevumu risināšanai. Atteikties no alkohola lietošanas, ļoti pikanta ēdiena. Pastāv gremošanas sistēmas problēmu risks. Varat darīt kaut ko vienkāršu un patīkamu, piemēram, lasīt grāmatu.

Strēlnieks

Uzņēmība un iniciatīva palīdzēs gūt spilgtas emocijas un iespaidus. Zvaniet cilvēkiem, kurus vēlaties satikt. Iespējams atpūta lielā kompānijā, jautra laika pavadīšana.

Mežāzis

Iespējams, ka nāksies stāties pretī ienaidnieku intrigām, atspēkot tenkas. Dusmas un agresija nav labākie padomdevēji, un var neļaut jums ar cieņu pamest situāciju. Mežāžiem jābūt atjautīgiem, lai nostādītu likumpārkāpējus savā vietā. No laba, 19. marts būs veiksmīgi pirkumi. Jūs varat saņemt dāvanu no jauna drauga.

Lasi arī: Sieviešu nedēļas zvaigžņu prognoze no 2023. gada 20.- 26. martam

Ūdensvīrs

Diena būs drudžaina un saspringta. Jūs būsiet sajūsmā par saņemtajām ziņām. Pirms rīkoties, jums viss ir rūpīgi jāizsver. Neapdomīga rīcība var radīt lielas nepatikšanas. Lūdziet padomu draugam, pārrunājiet plānu ar ģimeni. Dzeriet piparmētru tēju, lai nomierinātu. Nelietojiet antidepresantus vai citas līdzīgas zāles. Tie nedos vēlamo efektu, bet tikai sajauc domas.

Zivis

Diena nav bez problēmām, taču Zivis ar tām ātri tiks galā. Tas iepriecinās saziņu ar otro pusīti, vecākiem. Var veidot ilgtermiņa plānus, plānot vasaras brīvdienas, remontdarbus, īpašuma iegādi. Daži zīmes pārstāvji saņems interesantu piedāvājumu no kolēģiem.

Leave a Comment