Zvaigžņu prognoze 2023. gada 19. martam

Auns

Šķiet, ka jūs ilgu laiku neesat pievērsis uzmanību saviem mīļajiem un nedaudz attālinājies. Atvēli laiku savai ģimenei, sagatavo nelielu pārsteigumu. Ja iespējams, ieplāno kopīgu brīvā laika pavadīšanu interesantā vietā. Var rasties kārdinājums izveidot romānu malā. Padomājiet par sekām, pirms metieties baseinā ar galvu.

Vērsis

Svētdienas rīts būs notikumiem bagāts. Aizmirstiet par šodienas plāniem. Pēc Vērša horoskopa sagaida neplānotas tikšanās. Var pēkšņi parādīties viesi, var atnākt radinieki.

Lasi arī: Venēra Vērsī no 2023. gada 16. marta līdz 10. aprīlim: padoms kā būt aktīvākiem un pievilcīgākiem visiem Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem

Dvīņi

Dienas pirmā puse labvēlīga lietišķu jautājumu, sarežģītu lietu risināšanai. Pēcpusdiena jāpavada atpūšoties. Dvīņi būs slinki. Droši vien viss, ko vēlaties, ir vienkārši gulēt uz dīvāna, skatīties iecienītākās filmas un palutināt sevi ar kaut ko garšīgu. Bet tomēr neaizmirstiet tuvinieku lūgumus. Ātri izdari to, ko tev liek, un visi būs apmierināti un laimīgi.

Vēzis

Nav vēlams veikt noguldījumus, iegādāties sadzīves tehniku. Jebkuras manipulācijas ar naudu radīs zaudējumus. Citādi svētdiena Vēžiem būs labvēlīga. Esi aktīvs, un biznesā veiksies. Izrādiet mīlestību pret savu partneri, un pretī saņemsiet uzmanību un rūpes.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment