Zvaigžņu prognoze 2023. gada 20. decembrim: Auns saskarsies ar satraukumu, Skorpioniem svarīgi atrast balansu!

♌ Lauva

Šajā dienā koncentrējies nevis uz aktīvām aktivitātēm un fiziskajām aktivitātēm, bet gan uz mērītu un nesteidzīgu intelektuālo darbu. Pirmkārt, jūsu garīgā aktivitāte ir augsta, kas ļaus jums tikt galā ar sarežģītām lietām, kas prasa neatlaidību. Un, otrkārt, zvaigznes brīdina par lielu traumu risku, un labāk neveikt liekas kustības.

♍ Jaunava

Trešdien, iespējams, vajadzēs pastāvēt par sevi. Tiem, kas mēģina “sēsties uz galvas”, jums jāparāda, ka jūs neatteiksiet savas pozīcijas. Ļaujiet sev nedaudz atslābt – šis cilvēks nepārtraukti ar jums “jābrauks”.

♎ Svari

Lieliska diena ceļojumiem un biznesa braucieniem. Vides maiņa labvēlīgi ietekmēs jūs, un ceļojuma mērķis tiks sasniegts. Arī vide ir labvēlīga pirkumiem, gan maziem, gan ikdienišķiem, gan lieliem.

♏ Skorpions

Trešdien tu vari justies nepārliecināts par sevi un pat atrast iemeslu šaubīties par savām spējām, kas liks tev nevēlēties uzņemties jaunus projektus. Ir bezjēdzīgi sevi piespiest, bet nevajag ļauties vājumam. Strādājiet pie sevis – atcerieties savus sasniegumus, gatavojieties uzvarēt! Pa to laiku, kamēr pašapziņa nav pilnībā atgriezusies, dari citas lietas.

♐ Strēlnieks

Jūs esat gatavs doties taisnā ceļā uz savu mērķi, sagraujot visu savā ceļā, taču šāds stāvoklis neder visiem. Neignorējiet sūdzības un ņemiet vērā citu intereses, pretējā gadījumā jūsu pretinieki joprojām izdomās, kā jūs “palēnināt”. Parādiet gatavību sarunām un meklējiet abām pusēm piemērotu risinājumu.

Lasi arī: Andžela Pērla devās ēterā, lai pastāstītu, kas sagaida zvaigžņu zīmju pārstāvjus 2024. gadā, Pūķis gatavo dāvanas ikvienam

Lasi arī: Jāgaida līdz 2. janvārim, retrograda Merkurs visu apgriezīs kājām gaisā, dzīve kļūs vieglāka

♑ Mežāzis

Šodien tev vajadzēs tikt galā ar nesenā pagātnē pieļautās kļūdas sekām. Laiks tam nav ērtākais, jums ir daudz citu lietu, ko darīt, bet citas iespējas var nebūt, tāpēc nemēģiniet izvairīties vai atlikt to uz “rītdienu”.

♒ Ūdensvīrs

Šī diena sola daudz pārsteigumu; apstākļi mainīsies tā, kā jūs pat iedomāties nevarējāt. Pārtrauciet mēģināt atgriezties normālā stāvoklī, tā ir laika izšķiešana. Labāk padomājiet par to, kā maksimāli izmantot notiekošo.

♓ Zivis

Šodien tev var šķist, ka pūles ir veltīgas un nevarēsi sasniegt savu mērķi. Pieņemiet kā faktu, ka tās ir noguruma un slikta garastāvokļa sekas, un nenovirzieties no paredzētā ceļa. Atcerieties, ka veiksme nāk tikai tiem, kas ir pacietīgi un neatlaidīgi.

Leave a Comment