Zvaigžņu prognoze 2023. gada 20. decembrim: Auns saskarsies ar satraukumu, Skorpioniem svarīgi atrast balansu!

♈ Auns

Šī diena nesīs daudz satraukumu, kuru cēlonis būs kāds no jūsu vides – partneris, dzīvesbiedrs, radinieks vai kolēģis. Taču šodien tev būs grūti ar šo cilvēku vienoties, atliec sarunu vismaz uz nākamo dienu, lai dotu sev iespēju padomāt.

♉ Vērsis

Zvaigznes informē par paaugstinātu risku kļūt par nozieguma upuri. Ieteicams izvairīties no saskarsmes ar svešiniekiem un būt uzmanīgākam sabiedriskās vietās, kā arī nemest lietas bez uzraudzības. Ja iespējams, šodien mēģiniet pēc iespējas mazāk būt sabiedrībā.

Lasi arī: Andžela Pērla devās ēterā, lai pastāstītu, kas sagaida zvaigžņu zīmju pārstāvjus 2024. gadā, Pūķis gatavo dāvanas ikvienam

Lasi arī: Jāgaida līdz 2. janvārim, retrograda Merkurs visu apgriezīs kājām gaisā, dzīve kļūs vieglāka

♊ Dvīņi

Emocionāli grūta diena. Sāpīgas domas, nepatīkamas atmiņas, šaubas, pastiprināta aizkaitināmība. Jūs varat pavadīt visu trešdienu “mazajā”, ja nepārņemat kontroli pār situāciju. Veltiet laiku patīkamām aktivitātēm, saziņai ar mīļajiem, tas ir tas, kas jums šobrīd vajadzīgs.

♋ Vēzis

Lieliska diena, lai risinātu lietas, kas parasti tev šķiet garlaicīgas. Šodien tu spēj iet savās ikdienas gaitās, neizjūtot nekādas negatīvas emocijas. Un būs labāk, ja jūs to vairs neatliksit, pretējā gadījumā jums būs jānovērš šīs problēmas vēlāk, kad jums nebūs laika vai garastāvokļa.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment