Jāgaida līdz 2. janvārim, retrograda Merkurs visu apgriezīs kājām gaisā, dzīve kļūs vieglāka

Vai zinājāt, ka decembrī mūs sagaida Merkura retrograds? Pat tie, kurus zvaigžņu prognozes nemaz neinteresē, noteikti ir dzirdējuši par šo parādību. Mūsdienās neveiksmes vai sliktā garastāvokļa gadījumā pieņemts jokot, ka vainīgs ir retrograda Merkurs. Ak, ja viss būtu tik vienkārši! Bet, kā saka, katrā jokā ir daļa patiesības.

Merkura retrograds decembrī

Šī parādība nav nekas neparasts, tas notiek 3-4 reizes gadā un ilgst 3-4 nedēļas. Šobrīd mēs atrodamies vienā no šīm zvaigžņu diagrammas pozīcijām. Saulainā Andžela Pērle sazinājās šī grūtā perioda pirmajā dienā, lai visi pastāstītu, kāds būs Merkura retrograds decembrī.

Godīgi sakot, šis jautājums neaprobežosies tikai ar decembri. Šoreiz pārmaiņu un apvērsumu periods ilgs līdz 5 nedēļām, jo ​​mēs esam kopā ar jumsapbrīnojamā laika un telpas punktā. Kā tas ietekmēs ikviena dzīvi, ko jūs varat darīt un ko jūs nevarat darīt, stāsta pieredzējusī Andžela Pērla. Viņa arī sastādīja individuālu prognozi katrai no zvaigžnu zīmēm.

Kādas izmaiņas Merkura retrograds nesīs decembrī?

Mazliet par to, kas tagad notiek ar Merkuru. 13. decembrī tas apgriezās pie 8 Mežāža grādiem un devās pretējā virzienā. Šis ir periods, kad jāapstājas un jāpadomā. Šis ir arī lielu un negaidītu pārmaiņu, neparedzamu likteņa līkloču laiks. Merkurs atgriezīsies tikai 2.janvārī, un tikai tad varēs mierīgi izelpot.

Andžela Pērla brīdina: šajā laika periodā nevajadzētu sākt neko jaunu – jūs mainīsit savas domas! Tas ir, biznesa atvēršana, jaunu līgumu slēgšana un pat ilgi gaidītie ceļojumi var nenotikt pēc plāna. Bīstamākie datumi ir apvērsumi, tas ir, 13. decembris un 2. janvāris. Mūsdienās labāk visu vēlreiz pārbaudīt! Ja esat rezervējis lidmašīnu, pārbaudiet datumus, vēlreiz pārskatiet dokumentus un ierodieties lidostā labu laiku iepriekš. Iespējams, ka šajā dienā reiss tiks atcelts.

Ko jūs varat darīt Merkura retrograda laikā? Lūk, ko teica speciālists:“Var darīt visu, kas sākas ar prefiksu re: atkārtoti parakstīt līgumu, atkārtoti kārtot eksāmenu, pārplānot atvaļinājumu vai budžetu. Šis ir lielisks laiks, lai uzzinātu un apkopotu vairāk informācijas un vispārēji domātu.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 18. līdz 24. decembrim: darvas karote medus mucā!

Lasi arī: Kurām zvaigžņu zīmēm Pūķis dāvās mīlestību nākamajā gadā, un kurām pat nevajadzētu sākt jaunas attiecības?

Retrograda Merkurs svētīs visu, kas saistīts ar lietu sakārtošanu un pagātnes kļūdu labošanu. No paša nosaukuma ir skaidrs, ka tas aicina ieskatīties pagātnē. Šajā brīdī pie apvāršņa bieži parādās senas paziņas, uzliesmo sen dzēstas jūtas, parādās veci klienti. Derēs samierināties un apciemot attālos radus, pabeigt remontdarbus, atjaunot attiecības, iegādāties senlietas vai lietotas lietas. Un visu, kas saistīts ar nākotni un jauno, labāk nolikt kādā tālākā atvilktnē.

Jums nevajadzētu aizrauties un griezt jaunu matu griezumu, jo īpaši jums vajadzētu atturēties no plastiskās operācijas un jauna nekustamā īpašuma iegādes. Skaties un izvēlies – jā, pērc – nē! Jūs varat iziet medicīniskās pārbaudes, taču nav ieteicams ievietot implantus vai krāsot matus jaunā krāsā. Andžela Pērla sniedz arī padomu: uzmanīgi paskatieties apkārt, jo Merkura retrograds palīdz atrast vecas lietas. Tie var būt pazaudēti dokumenti, rotaslietas utt. Apskatīsim, kāda ir situācija dažādām zvaigžņu zīmēm.

Auns

Aunam 10. mājā ir retrograda Merkurs. Tas ir par karjeru un darbu. Iespējams, tiksi izsaukts uz veco vietu, uzradīsies kolēģi no sen pagājušām darba dienām. Iespējams, kāds no Auniem vēlēsies doties pensijā, un viņam tiks lūgts palikt vēl nedaudz. Vienkārši sakot, 10. māja ir viss pārāks. Gaidiet ziņas no priekšniekiem un… tēviem, jo ​​desmitā māja ir arī tēva māja. Iespējams, būs nopietna saruna vai jūs atradīsiet kādu vecāku piemiņu – fotogrāfijas, dokumentus vai vēstuli.

Vērsis

9. māja ir par izglītību visādā ziņā. Jūs gaida garīgs un intelektuāls izaicinājums. Šajā brīdī jūs varat atkārtoti kārtot eksāmenus, atkārtoti iestāties studijās vai pat iegūt otro un trešo izglītību. Ja kādam ceļošanas ziņā paveicas vairāk par citiem, tad tas ir Vērsis. Galu galā arī 9. māja ir par ceļošanu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment