Zvaigžņu prognoze 2023. gada 22. decembrim: Zivīm jāuzmanās, Lauvām jāatrod balanss!

♈ Auns

Diena piemērota, lai beidzot noskaidrotu savas attiecības ar cilvēku, kurš pēdējā laikā bieži ir kļuvis par tavu bažu cēloni. Nav nepieciešams ilgāk klusēt, taču nav arī jāsteidzas uz priekšu “ar izvilktu zobenu”. Stingri, bet pareizi izsakiet savas sūdzības un parādiet savu vēlmi aizstāvēt savas intereses.

♉ Vērsis

Pienāk diena, lai ieviestu kārtību savās lietās un apkārtējā telpā, kā arī domās un emocijās. Jums ir jāpabeidz uzdevumi, kas jau sen ir prasījuši, jāsakārto jūsu mājas un jāvelta vakars garīgām praksēm.

Lasi arī: Pāvels Globa sniedza prognozi: Kura no četrām zvaigžņu zīmēm spēs uzvarēt džekpotu 2023. gada 20. decembrī un līdz gada beigām

Lasi arī: Top 5 produkti, kas palīdzēs viegli piecelties no rītiem un sniegs enerģiju visai dienai

♊ Dvīņi

Piektdiena nesīs iespēju uzlabot savas finansiālās lietas. Tomēr der atcerēties, ka jebkuram, pat ļoti izdevīgam piedāvājumam vienmēr ir kādas nianses. Vienkārši sakot, katrā medus mucā ir muša ziedē. Un, lai izvairītos no vilšanās, labāk to atklāt uzreiz. Un jūs varat to izdarīt, ja veltīsit laiku pārdomām, mācībām un svēršanai.

♋ Vēzis

Šodien nav labākā diena darbam un mājsaimniecības darbiem, jums ir jāatpūšas un jāatjauno spēki. Vislabāk to darīt tuvu cilvēku lokā. Pavadiet laiku kopā ar ģimeni vai draugiem, bet ne mājās. Apmeklējiet trokšņainu pasākumu, dodieties uz filmu vai restorānu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment