Zvaigžņu prognoze 2023. gada 24. janvārim

Lauva

Izmet no galvas domas par izklaidi un randiņiem, šodien jākoncentrējas uz profesionālo sfēru. Izveidojiet un analizējiet uzkrāto lietu sarakstu, plānojiet savas darbības un sāciet risināt problēmas. Un, ja jums ir nepieciešams apspriest dažus jautājumus ar saviem priekšniekiem, neatlieciet apmeklējumu priekšnieka birojā.

Jaunava

Kategorisks un nepiekāpīgs šodien, jūs esat pilnīgi nepiemērots, it īpaši attiecībās ar partneri. Esi elastīgs, mēģiniet saprast mīļoto. Pretojies kārdinājumam “aizcirst durvis”, lai to nav jānožēlo.

Svari

Šodien jums nevajadzētu uzņemties iniciatīvu dienestā. Tas ir gadījums, kad tas ir sodāms. Mierīgi un izsvērti dari to, kas tev uzticēts, pat ja darbs šķiet garlaicīgs un vienmuļš. Neuztraucieties, pienāks laiks radošu ideju īstenošanai.

Skorpions

Nesēdi pārāk ilgi vienā vietā, pretējā gadījumā jutīsies noguris, pat nedarot kaut ko tādu, kas paņem daudz enerģijas. Esi pēc iespējas aktīvs un sabiedrisks, vēl pāragri atpūsties! Aizdzen prom domas par mīkstu dīvānu un dīkstāvi, vismaz līdz vakaram.

Strēlnieks

Ieslēdziet šarmu ar pilnu jaudu. Sirsnīgā līdzjūtība, ko tu spēj izraisīt citos, ļaus vieglāk sasniegt to, kas tev vajadzīgs. Cilvēki labprāt jums palīdzēs un sniegs visa veida palīdzību.

Mežāzis

Astrologi brīdina netaupīt uz savu veselību. Slikts savārgums, ko jūs varētu izjust nākamajās dienās, var pārvērsties nopietnās problēmās, ja netiek savlaicīgi ārstēts.

Lasi arī: 2023. gada 22. janvāris–20. aprīlis: vislabvēlīgākais gada periods bez retrograda planētām

Ūdensvīrs

Mēģini šodien atrisināt svarīgākos jautājumus, nedēļas pirmajā pusē nebūsi aizņemts ar enerģiju. Tuvojoties nedēļas nogalei, cīņas noskaņojums var pazemināties, un jūs arvien vairāk pārņems slinkums un vēlme gulēt.

Zivis

Diena nes patīkamas pārmaiņas mīlas frontē. Partneris izrādīs elastību, un jūs spēsiet panākt harmoniju un savstarpēju sapratni. Un vientuļās Zivis gaida daudzsološa iepazīšanās, bet tikai ar nosacījumu, ka viņas neignorēs ielūgumus uz dažādiem pasākumiem.

Leave a Comment