2023. gada 22. janvāris–20. aprīlis: vislabvēlīgākais gada periods bez retrograda planētām

Kā zināms, vislielākās briesmas mums rada retrogradās planētas. Par laimi, 2023. gadā būs periods, kurā absolūti visas Saules sistēmas planētas virzīsies pareizajā virzienā.

Saskaņā ar mūsu rakstu par retrogradām planētām 2023. gadā, Urāns savu retrogrado fāzi beigs 22. janvārī. Šī būs pēdējā no planētām, kas atbrīvosies no šī stāvokļa. Zvaigžņu eksperti atzīmē, ka līdz 20. aprīlim nebūs nevienas retrogradas planētas. 21. aprīlī Merkurs sāks kustēties pretējā virzienā, kas pārtrauks šo labvēlīgo periodu. Ir pienācis laiks uzzināt, kas šajā laika periodā būs tik labs.

Cilvēku produktivitātes paaugstināšanās

Bez retro planētām cilvēki būs daudz efektīvāki savos darbos un lietās. Nekas viņus neatturēs ceļā uz panākumiem. Šis būs laiks, kad mums būs vieglāk pieņemt grūtus lēmumus, jo planētas nesajauks mūsu kārtis. Mūsu prātos būs vismazāk šaubu un baiļu.

Kļūs vieglāk strādāt, un lielākā mērā tas attiecas uz intelektuālo darbu. Arī fiziskais darbs kļūs vieglāks, bet paliks sekundārs.

Palīdz attīrīt karmu

Zvaigžņu eksperti šo laiku sauc par karmiskās attīrīšanas periodu. Visums mums sūtīs vienkāršus pārbaudījumus, kas tiks ieskaitīti mūsu karmā. Tāpat mums būs iespēja negaidīt jaunus pārbaudījumus un uzdevumus, jo visus karmiskos uzdevumus varēsim noslēgt caur labiem darbiem. Šajā laikā jums jārīkojas saskaņā ar savu sirdsapziņu, lai piesaistītu savai dzīvei vairāk veiksmes.

Panākumi mīlestībā

Fakts ir tāds, ka retrogradu planētu neesamība, kā minēts iepriekš, nozīmē, ka nekas mūs intelektuāli nenomocīs. Mēs domāsim skaidri, kas nozīmē, ka visi tie, kas vēlas atrast dvēseles draugu, varēs ātri saprast, kurš tieši viņiem ir vajadzīgs. Tas palīdzēs sašaurināt meklēšanas apgabalu un paātrinās laimes tuvošanos.

Lasi arī: Pravietiskais burvis ieteica izmest šo objektu no mājas, kas izsūc tavu enerģiju

Cilvēkiem būs vieglāk vienam otru saprast. Personības, kas ir līdzīgas un saderīgas, ātri sapratīs un nodibinās kontaktu.

Palīdzība kursa maiņai

Ja tiešām vēlaties mainīt savu dzīvi, mainot darbu vai mainot dzīvesvietu uz citu pilsētu, gaidiet progresu šajos jautājumos. Iespējams, laikā no 22. janvāra līdz 20. aprīlim beidzot varēsi izvēlēties savu nākotnes profesiju, sakopot drosmi pamest pašreizējo darbu un izstrādāt efektīvu plānu, kā mainīt savu dzīvi uz labo pusi.

Eksperti no sirds novēl jums visu to labāko, kā arī novēl pēc iespējas efektīvāk izmantot 2023. gada vislabvēlīgāko laiku. Centieties nevienam nestāstīt par saviem plāniem  un rīkojieties pārliecinoši.

COMMENTS

Leave a Comment