Vai 2023. gadā būs planētu parāde

Planētu izlīdzināšana ir viens no visspēcīgākajiem notikumiem astronomijas un astroloģijas pasaulē. Ir ļoti svarīgi iepriekš zināt, kad tas notiek, lai tam sagatavotos un būtu pilnībā aprīkots. Šīs jomas eksperti pastāstīja par to, vai 2023. gadā būs planētu parāde.

Ir ļoti daudz dažādu svarīgu astronomisku parādību – piemēram, tāla komēta, kas apmeklē Saules sistēmu, zvaigžņu lietus, asteroīdi, kas tuvojas Zemei, un tā tālāk. Īpašu vietu šajā sarakstā ieņem planētu parādes, jo tās pašas par sevi nenes neko labu – izņemot, iespējams, skaistumu. 

Kas ir planētu parāde

Planētu parāde ir ļoti nozīmīgs astronomisks notikums, kurā planētas atrodas vienā rindā attiecībā pret Sauli. Protams, ir planētu parādes šķirnes. Retākais – “pilnā” vai “milzīgā parāde”, kurā pilnīgi visas planētas stāv vienā rindā, notiek apmēram reizi 120-180 gados. Tā ir ārkārtīgi reta parādība. Pēdējo reizi tas tika novērots 2020.gadā. Nākamā pilnā parāde notiks 2161. gadā.

Ir arī liela parāde, kuras rindā stāv 5-6 planētas. Šī bija arī pēdējā reize 2020. Nākamreiz tā gaidāma tikai 2040. gadā.

Gandrīz katru gadu notiek nelielas 4 planētu parādes. 3 planētu mini parāde notiek katru gadu un dažreiz vairāk nekā vienu reizi.

Daudzi cilvēki brīnās, kā planētu parāde izskatās naksnīgajās debesīs novērotājam no Zemes. Šeit viss ir pavisam vienkārši – vienā debess sektorā pulcējas vairākas planētas, tāpēc tās var redzēt visas uzreiz. Šādas parādības astronomi novērtē to skaistuma un pētniecības nozīmes dēļ.

Planētu parādes astroloģiskā nozīme

Astroloģijā fenomenu, kurā debess ķermeņi saplūst vienā Saules pusē, sauc par konjunkciju. Patiesībā planētu parāde ir masveida planētu konjunkcija, kas, starp citu, ir diezgan bīstama. Tas nozīmē, ka jebkura planētu parāde ir nelabvēlīgs notikums. Ja notiks kas svarīgs, noteikti par to iepriekš pastāstīsim kādā no mūsu rakstiem par nelabvēlīgajām dienām.

Lasi arī: 2023. gada 22. janvāris – Urāna atbrīvošanas diena no retrograda: kas mūs sagaida nākotnē

Lielajās parādēs ar 5-6 planētām negatīvā enerģija jau ir jūtama ļoti spēcīgi, nemaz nerunājot par milzīgajām parādēm, kurās piedalās visas Saules sistēmas planētas. Lielām un milzīgajām parādēm ir spēks mainīt vēstures gaitu. Viņu negatīvā enerģija ir tik spēcīga, ka var izraisīt karus un pilsoņu nesaskaņas, sacelšanos un nemierus starp cilvēkiem.

Planētu parādes 2023. gadā

Iespējams, 2023. gadā būs mini parādes, taču pilsētniekiem tās nav vērtīgas. Tās nebūs īpaši tuvu, tāpēc pat astronomiski planētu novērojumi nebūs pietiekami lietderīgi un intriģējoši.

Izrādās, ka mēs netiksim pakļauti planētu parādes bīstamajai ietekmei 2023. gadā. Tas nenozīmē, ka negatīvu notikumu vispār nebūs. Veiksmi jums, pacietību un tikai skaidras debesis virs galvas.

COMMENTS

Leave a Comment