Zvaigžņu prognoze 2023. gada 25. janvārim

Lauva

Līdz nedēļas vidum Lauvām būs ļoti grūti savaldīt emocijas. Mēģiniet atrast laiku, lai “izlaistu tvaiku” – piemēram, apmeklējiet sporta zāli vai peldbaseinu. Ja jūs neatbrīvosiet uzkrāto spriedzi nekādā jums pazīstamā veidā, jūs varat atraisīties visnepiemērotākajā brīdī.

Jaunava

Uzmanieties no glaimotājiem un cilvēkiem ar saldu mēli! Personībām, kas izdala medu, ir ļoti smags akmens krūtīs, un tās cenšas iemidzināt jūsu modrību. Neļaujieties viņu pārliecināšanai un solījumiem, viņi cenšas jūs maldināt un izmantot saviem mērķiem.

Svari

Nav labākais laiks, lai uzklausītu citu cilvēku padomus un uzticētos citu viedokļiem. Pieņemot lēmumus, labāk koncentrēties uz savu intuīciju. Šodien iekšējā balss ir jūsu labākais palīgs!

Skorpions

Šodien var parādīties kāds sen neredzēts draugs. Tikai nemet visus spēkus vecās draudzības atjaunošanai! Drīz jūs redzēsiet, ka šī persona ir ļoti mainījusies, un ne uz labo pusi.

Strēlnieks

Šodien cilvēki no pagātnes atgādinās par sevi. Iespējams, saņemsi piedāvājumu no ilggadējiem biznesa partneriem, kāds sens draugs liks par sevi manīt vai kāds bijušais mīļākais rakstīs sociālajā tīklā. Uzticieties pirmajai reakcijai – ja nav vēlmes atsākt sadarbību / saziņu / komunikāciju, tad tas nav nepieciešams.

Mežāzis

Rotaļīgas notis saskarsmē ar pretējā dzimuma pārstāvjiem var izraisīt konfliktus ar partneri. Nomieriniet “tauriņus vēderā”, īslaicīga flirts nav tā vērts, lai satrauktu mīļoto. Un vientuļajiem Mežāžiem šodien nav nopietni jāuztver sarunu biedru uzmanības pazīmes internetā – viņi nav noskaņoti attiecībām.

Lasi arī: 5 pazīmes, kas liecinās par nenovēršamu veiksmi jūsu personīgajā dzīvē

Ūdensvīrs

Esiet stingrs principiālajos jautājumos. Neļaujiet citiem nobīdīt jūsu intereses otrajā plānā. Atgādiniet sev, ka jums ir pietiekami daudz savu vēlmju un vajadzību.

Zivis

Darbā iespējamas neparedzētas situācijas. Izmantojiet iespēju demonstrēt savu spēju rīkoties izlēmīgi un savākti. Ticiet man, varas iestādes to pamanīs un novērtēs.

Leave a Comment