5 pazīmes, kas liecinās par nenovēršamu veiksmi jūsu personīgajā dzīvē

Ne visas attiecības ir bez mākoņiem un no pirmās reizes. Ja veiksme paiet garām, jums rūpīgi jāpaskatās apkārt. Pārbaudītas zīmes liecinās par drīzu laimes tuvošanos.

Mūsu senči dzīvoja harmonijā ar dabu un pamanīja sīkumus, kas mums mūsdienu pasaulē pietrūkst trakulīgā ritma dēļ. Speciālisti iesaka izmantot tautas gudrības, lai nepalaistu garām tuvojošās laimes pazīmes un nepaietu garām savai mīlestībai.

1. To, ka drīz dzīve mainīsies uz labo pusi, var saprast, ja bieži redzat pāru simbolu. Tas var būt kopā staigājoši dzīvnieki (pāris kaķu, suņu vai putnu), cilvēki, kas ģērbušies vienādi, pazaudēts cimdu pāris. Šajā gadījumā mīlestība tiek piesaistīta ar vienkāršiem vārdiem: “Es ievēroju zīmes, es nepaiešu garām liktenim, es atradīšu laimi.” Jūs varat tos pateikt skaļi vai pie sevis.

2. Vientulība drīz pāries, ja pēkšņi no rokām sāks izkrist augļi. Mūsu senči pamanīja, ka, ja meitenei no rokām izkrita ābols un aizripoja līdz slieksnim, tad pie durvīm drīz klauvēs savedēji. Ja tas notiek ar jaunu vīrieti, viņš ilgi nepaliks viens.

3.  Mazgājot grīdas, netīšām apšļakstīt drēbes – ātra pārvākšanās uz saderināto māju. Ja ūdens ir dzidrs, tad tikšanās būs veiksmīga. Netīrs ūdens sola tenkas aiz muguras un iespējamas intrigas no mājas īpašnieka puses. No nepatikšanām būs iespējams izvairīties, ja sālīsiet ūdeni ar parasto sāli un sacīsiet: “Es nedalos savā laimē ne ar vienu, es glābju savu, es neņemu svešu.”

4. Nejauši nokrīt kabatlakatiņšw – uz drīzu tikšanos. Šāda zīme sola agrīnu iepazīšanos un vientulības beigas. Lakatu paņem un novieto nomaļā vietā, lai nenobiedētu liktenīgo tikšanos.

Lasi arī: 2023. gada 22. janvāris – Urāna atbrīvošanas diena no retrograda: kas mūs sagaida nākotnē

5. Arī rotaslietu pazaudēšana jūsu mājās tiek uzskatīta par simbolu jūsu mīlestības nenovēršamai tikšanās reizei. Ja auskars ir pazaudēts, tad  kāzas ir tepat aiz stūra. Mājās pazaudēts gredzens sola agrīnu iepazīšanos un strauju attiecību attīstību.

Mīlestība ir brīnišķīga sajūta, kas iedvesmo un sniedz laimi. Ir nepareizi gaidīt mīlestību un neko nedarīt – neskatoties uz pazīmēm, ir svarīgi rīkoties un meklēt likteņa labvēlību, piesaistot ātru liktenīgu tikšanos ar vienkāršiem rituāliem.

Leave a Comment