Zvaigžņu prognoze 2023. gada 28. janvārim

Lauva

Pievērsiet uzmanību vecākiem un gados vecākiem radiniekiem. Nesteidzīga saruna pie aromātiskas tējas tases nāks par labu. Droši jautājiet padomu vecākajai paaudzei, uzticieties kāda cita pieredzei.

Jaunava

Laba diena, lai piesaistītu domubiedru atbalstu. Sestdienu veltiet kontaktu veidošanai un vienošanos panākšanai. Šodien lietišķās tikšanās solās būt ļoti auglīgas. Un arī diena piemērota draudzīgām kopā sanākšanām un radu apmeklējumiem.

Svari

Ir pienācis laiks pārtraukt attiecības ar cilvēkiem, kas jums ir nepatīkamas, vai uzturēt attiecības tikai peļņas nolūkos. Nebaidieties pārtraukt saites ar tiem, kuri jūsu dzīvē ienes tikai negatīvismu vai nekaunīgi izmanto jūsu laipnību. Nav nepieciešams teatrāli “atteikties no mājām”, vairumā gadījumu pietiek ar kontaktu pievienošanu nevēlamo sarakstam.

Skorpions

Šodien jūsu mīļie var paust neapmierinātību ar jūsu uzmanības trūkumu. Neignorējiet to, bet mēģiniet veltīt savai ģimenei un partnerim maksimālu uzmanību. Padomājiet par to, ko jūs varat atstāt malā, lai pavadītu laiku kopā ar saviem mīļajiem.

Strēlnieks

Šodien tev būs iespēja uzlabot savu finansiālo stāvokli, Visums sūtīs daudz pavedienu. Galvenais ir nejaukt reālu iespēju ar acīmredzamu azartspēli un izvairīties no azartspēlēm, ielas “laimes tirgotājiem” un tā tālāk. Tas noteikti neizdosies.

Mežāzis

Mēģiniet radīt siltu atmosfēru ģimenē, veltiet laiku mīļajiem. Kopīgs atvaļinājums, došanās uz kino vai atrakciju parku uzmundrinās jūs un viņus. Un arī diena piemērota draudzīgām tikšanās reizēm.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2023. gada februārim

Ūdensvīrs

Diena labvēlīga vērienīgu pārmaiņu uzsākšanai. Ja esat domājis par pārcelšanos uz jaunu dzīvokli, šodien ir labākā diena, lai sāktu izskatīt savas iespējas. Un arī veiksme pavada tos, kuri vēlējās mainīt darbu – sāciet izzināt darba tirgu jau no rīta.

Zivis

Tikai nepaliec mājās! Nepalaidiet garām iespēju gūt pozitīvu lādiņu no saziņas ar cilvēkiem. Apmeklē kādu publisku pasākumu, koncertu vai restorānu, bet ne viens, bet gan ar draugiem. Jauna pieredze nāks par labu.

Leave a Comment