Zvaigžņu prognoze 2023. gada februārim

Tuvojas pēdējais ziemas mēnesis. Tas ir pilns ar cerībām uz labāko, tāpēc ceram, ka tas mums kļūs par orientieri. Zvaigžņu eksperti pastāstīja, kāpēc šo laiku var uzskatīt par labvēlīgu un kas šajā periodā būtu jādara, lai piesaistītu panākumus.

2023. gada februārī mums visiem mazāk uzmanības jāpievērš  zīmēm un māņticībām, jo ​​tās atbaidīs veiksmi. Ir svarīgi paļauties tikai uz sevi un veselo saprātu. Februāri daudzi zvaigžņu eksperti dēvē par 2023. gada vislabvēlīgāko mēnesi. Diemžēl tas nenozīmē, ka viss labais mūsu dzīvē notiks pats no sevis. Fortūna būs vislabvēlīgākā tiem no mums, kuri zina savus mērķus un aktīvi tos sasniedz.

Auns

Aunam ir jāuzmanās no toksiskām attiecībām un  enerģijas vampīrisma. Šis ir laiks, kad ļaundaris vai slēpts ienaidnieks var mēģināt piedēvēt sev Auna pārliecinošos panākumus. Auni, kuri var un vēlas strādāt vieni, būs spēcīgākie un veiksmīgākie. Protams, tas nenozīmē, ka uz ikviena lūgumiem vai palīdzības piedāvājumiem kopumā ir jāsniedz negatīva atbilde. Var mēģināt virzīties uz priekšu un strādāt komandā, bet labāk izvēlēties tos cilvēkus, kuriem noteikti var uzticēties.

Vērsis

Pēdējā laikā Vērsim varētu būt daudz šķēršļu laimei, taču februārī tie visi izzudīs. Varat mēģināt veikt rituālus, lai novērstu šķēršļus, ja vēlaties ātri atbrīvoties no nepatikšanām. Kopumā Vērsim februārī veiksies vairāk. Zvaigžņu eksperti iesaka atcerēties, ka ziemas beigās apkārtējie sāks viņus satikt “pēc drēbēm”. Tas nozīmē, ka šīs vai citas iepazīšanās veiksme būs tieši atkarīga no pašas pirmās tikšanās, pirmā iespaida un pirmās sarunas. Šis būs labākais laiks, lai meklētu dvēseles radinieku.

Lasi arī: 2023. gada 22. janvāris–20. aprīlis: vislabvēlīgākais gada periods bez retrograda planētām

Dvīņi

Nakts gaismekļi palīdzēs Dvīņiem noslēpt viņu svarīgākos neaizsargātos punktus. Šis būs laiks, kad viņi kļūs stiprāki un produktīvāki, kā arī varēs redzēt sevi no malas. Apkārtējie sagaidīs palīdzību no Dvīņiem, taču zvaigžņu eksperti iesaka netērēt savu dārgo laiku atbalstam. Kļūt egoistam arī nav tā vērts, taču labāk vairāk laika veltīt personīgām lietām. No 11. februāra Merkurs atradīsies sev labvēlīgā Ūdensvīra zīmē, tāpēc no 11. februāra līdz pat mēneša beigām droši var doties izbraucienos un mainīt situāciju.

Vēzis

Vēzim, zvaigznes un planētas februārī palīdzēs piepildīt vēlmes. Lai paātrinātu procesu, varat izmantot efektīvu rituālu. Tāpat noderēs lūgt visu iespējamo palīdzību kādam tuviniekam. Galvenais ieteikums šim mēnesim ir nebaidīties no nekā jauna. Var sākt darīt kādas neparastas lietas, meklēt jaunu darbu, satikt cilvēkus. Par šādu laiku saka: “viens mēnesis pabaro visu gadu.” Viss, ko Vēži darīs ziemas beigās, ietekmēs viņu turpmākos panākumus. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka šiem cilvēkiem pienāk aktivitātes un laimes laiks.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment