Zvaigžņu prognoze 2023. gada 28. janvārim

Auns

Uzmanieties no Krā***kiem uz ceļa! Šodien labāk nebraukt, bet izmantot sabiedrisko transportu vai taksometru. Bet, ja apstākļi tomēr piespieda jūs ņemt automašīnu, dodiet ceļu tiem, kuri … nav gluži adekvāti un steidzas.

Vērsis

Padomājiet par nepabeigtiem darbiem, dotiem solījumiem un citām “astēm”. Mēģiniet tikt galā ar visu, kas ilgu laiku ir atlikts. Nākamā nedēļa solās būt nedaudz drudžaina, un nepieciešamība novērsties no tā, kas bija jāizdara jau sen, traucēs risināt jaunus uzdevumus.

Dvīņi

Īstais laiks jaunu zināšanu iegūšanai un prasmju pilnveidošanai. Kvalifikācijas celšanas kursi, apmācības, meistarklases, izglītojošas filmas – viss šodien nāks par labu. Un arī diena ir labvēlīga kulinārijas eksperimentiem, būsiet apmierināts ar rezultātu un saņemsiet daudz komplimentu no mājiniekiem. 

Lasi arī: Kā jūs varat piesaistīt veiksmi sev saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi

Vēzis

Uzmanieties no visa, kas ir saistīts ar risku. Azartspēles, aizdomīgi liela procentuālā iemaksa, ekstrēma izklaide – tas viss šodien nav priekš jums. Jums vajadzētu arī izvairīties no saziņas ar svešiniekiem, pat ja persona izskatās vairāk nekā cienījama. Krā***ki un negodīgie bieži ir ļoti burvīgi, atcerieties to.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment