Zvaigžņu zīmju pārstāvji, kuriem veiksies 2023. gada februārī

Tuvojas pēdējais ziemas mēnesis. Ir pienācis laiks noskaidrot, kuriem zvaigžņu zīmju pārstāvjeim veiksies nedaudz vairāk nekā pārējām. Zvaigžņu eksperti pastāstīja, kurš būs galvenais laimīgais 2023. gada februārī.

Vispirms ir vērts atzīmēt, ka absolūti visām zīmēm veiksies aptuveni vienādi. Galvenais iemesls tam ir retrograda planētu trūkums. Savukārt februārī gaidāmi divi ļoti nozīmīgi notikumi – Merkura pāreja Ūdensvīra zīmē 11. datumā un Venēras pāreja Auna zīmē 20. datumā. Abas no tām diezgan spēcīgi ietekmēs cilvēku veiksmi.

Periods no 11. līdz 28. un no 1. līdz 20. februārim

Merkurs ar savu pāreju uz Ūdensvīra zīmi 11. datumā padarīs laimīgākus dažus cilvēkus. Tas pats notiks arī Venēras gadījumā, taču ne pēc pārejas uz Aunu, bet pirms šī notikuma – tas ir, no 1. februāra līdz 20. februārim.

Lasi arī: Kā jūs varat piesaistīt veiksmi sev saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi

Runājot par veiksmi, ir jāņem vērā tieši šie divi laika periodi, jo februāri kopumā būs ārkārtīgi grūti novērtēt.

Kuri zvaigžņu zīmju pārstāvji būs visveiksmīgākie

Ja paskatās uz laika posmu no 11. līdz 28. datumam, tad šeit neapstrīdami favorīti laimes acīs būs Dvīņi, Jaunava un Ūdensvīrs. Īpaši ievērības cienīga ir Jaunava, kuru Venēra praktiski neskar. Jā, mēneša pirmajās divās dekādēs viņa viņiem īpaši nepalīdzēs, taču pēc planētas pāriešanas Auna zīmē viņa neliks spieķi viņu riteņos.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment