Zvaigžņu zīmju pārstāvji, kas ir karmiski saistītas viens ar otru

Dvīņi un Jaunava

Dvīņi ir diezgan vieglprātīgi un mīloši. Ja viņi iemīlas Jaunavā, viņiem izdodas saprast, kas ir patiesās jūtas. Tas pats notiek draudzībā. Problēma ir tā, ka Jaunavas nevar paciest Dvīņu vieglprātīgo attieksmi pret mīlestību vai draudzību, tāpēc, pie mazākās nodevības mājiena, viņas vienkārši un neatgriezeniski aiziet.

No otras puses, Dvīņi Jaunavai var iemācīt arī ko svarīgu. Piemēram, emocionālais vieglums, kas nav raksturīgs Jaunavām. Viņi visu ņem pārāk tuvu pie sirds, un Dvīņi viņiem parāda, ka ir iespējams būt nedaudz vienkāršākiem un mazāk kategoriskiem pret cilvēkiem.

Vēzis un Skorpions

Vēži un Skorpioni ir ļoti līdzīgi, taču tiem ir dažas būtiskas atšķirības. Skorpioni māca Vēžiem nebūt savtīgiem attiecībās, un Vēži māca Skorpioniem, vienai no  greizsirdīgākajām Zvaigžņu zīmēm, ka īpašumtiesības un brīvības ierobežojumi vienmēr noved pie negatīvām sekām.

Ja šo divu zīmju pārstāvji var izmantot savu karmisko saikni savā labā, tad viņu attiecības vai draudzība var kļūt neticami spēcīga. Pat ja viņi vēlāk izšķirsies, viņi, pateicoties viens otram, kļūs par sevis labāko versiju. Šādu karmisku un liktenīgu tikšanos nevar uzskatīt par negatīvu.

Strēlnieks un Ūdensvīrs

Strēlniekam un Ūdensvīram ir spēcīga, bet ne vienmēr pamanāma karmiskā saikne. Tas izpaužas viņu draudzībās un mīlas attiecībās, kas bieži ir destruktīvas, dažkārt piepildītas ar manipulācijām un negatīvismu. Fakts ir tāds, ka Ūdensvīri ir tie cilvēki, kuri vēlas kontrolēt visu un visus. Strēlnieki viņiem šo iespēju nedod. Tieši tāpēc šī tikšanās var būt karmisks sods par Ūdensvīra manipulācijām.

Lasi arī: Padomi, prakses un talismani tiem, kas vēlas vienmēr iepriecināt citus

Lasi arī: Viltīgākās zvaigžņu zīmes: labāk uzmanieties no viņiem!

Arī Strēlniekus var sodīt, bet par egoismu, jo viņi bieži domā tikai par sevi. Daudzi cilvēki attiecībās ar viņiem iziet cauri ugunij un ūdenim, pirms viņi saprot, ka Strēlniekus viņi absolūti neinteresē. Ūdensvīri var likt Strēlniekam sajust ko līdzīgu.

Mežāzis un Zivis

Šie cilvēki bieži kļūst par labākajiem draugiem vai izveido ļoti spēcīgu mīlestības saikni. Karmiskā sastāvdaļa Zivīm šeit ir tāda, ka viņām šim nolūkam jāiet diezgan garš un neparasts ceļš, kurā viņiem būs jānopelna tiesības mīlēt un izrādīt savu uzticību, jo pretējā gadījumā Mežāži vienkārši nevar.

Pašiem Mežāžiem lielu prieku sagādā tikšanās ar Zivīm, kuras spēj paciest savu grūto dabu. Ir Zivis, kuras ir gatavas lēnai mīlestības attīstībai. Tieši šie cilvēki daudzus gadus kļūst par ideālu pāri Mežāžiem.

Neatkarīgi no tā, kādai Zvaigžņu zīmei pieder jūsu dzīves partneris vai persona, kas jums patīk, mēģiniet pārbaudīt mīlestības saderību ar viņu . Tas ietaupīs jūs no nepatikšanām un vilšanās.

Leave a Comment