Zvaigžņu zīmju saderība pēc dzimšanas gada

Austrumu prognozes ir zināmas gandrīz ikvienam, jo ​​mēs visi, pamatojoties uz to, nēsājam dzīvnieku vārdus. Tie ir arī 12, taču tie ir sadalīti pēc dzīves gadiem, nevis mēnešiem. Un, protams, viņiem ir savs mīlestības saderība.

Galvenais mīlestības saderības rādītājs ir partneru kopīgie mērķi un vēlmes. Lai netērētu laiku bezcerīgām attiecībām, svarīgi ir izvēlēties vietu iepazīšanās vietai, kur atrast sev īsto cilvēku.

Iepriekš mēs rakstījām par to, kas ir austrumu kalendārs un kādas ir tā iezīmes. Tas palīdzēs labāk izprast tās uzbūvi un izprast mīlestības saderības smalkumus atbilstoši Zvaigžņu zīmēm.

Žurka (1960., 1972., 1984., 1996.)

Cilvēkiem, kas dzimuši Žurkas gadā, personīgajā dzīvē ar citām žurkām, buļļiem, pūķiem un pērtiķiem viss būs kārtībā. Sava spēcīgā rakstura un kaujinieciskā rakstura dēļ žurkas spēj pakļaut šos cilvēkus un turēt tos sev tuvumā, padarot viņus arī stiprākus.

Vērsis (1961., 1973., 1985., 1997.)

Vērsim būs labi ar žurku, pērtiķi, gailīti, čūsku un trusi. Vērši ir mierīgi, bet viegli uzbudināmi, tāpēc tos nekādā veidā nevajadzētu provocēt. Šīs zīmes būs ideāli partneri.

Lasi arī: Tests: cik daudz jūs izmantojat sava vārda potenciālu

Lasi arī: Šīs lietas ienīst katrs zvaigžņu zīmes pārstāvis

Tīģeris (1962., 1974., 1986., 1998.)

Tīģeris ir lieliski apvienots mīlestībā ar zirgu, pūķi un suni. Protams, viņiem nebūs grūti iemīlēties un izveidot veiksmīgas attiecības gandrīz ar ikvienu, tomēr šīs trīs Zīmes var sniegt Tīģerim vairāk laimes nekā citas.

Trusis (1963., 1975., 1987., 1999.)

Kaza, cūka un suns – tie ir trīs labākie Truša mīlas pavadoņi dzīvē. Parasti Truši ir veiksmīgi un neizrāda negatīvas emocijas pret mīļajiem, tāpēc šāda saderība ļaus viņiem nodzīvot visu savu dzīvi harmonijā.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment