10 kļūdas seksā, kuras mēs pieļaujam

1. Tev nav laika, lai sevi sakoptu

Mums ir tieksme vienmēr rūpēties par kādu citu, tikai ne par sevi. Apmeklēt kosmetologu, aiziet pie manikīres esi pārāk slinka. Bet par skaistu apakšveļu žēl naudu tērēt. Labāk vēlies noekonomēt un apēst kādu gardumiņu.

Redzot šādu attieksmi pret sevi, puisi tas ļoti ietekmē. un līdz ar to ietekmējas jūsu attiecības. Iesakām: lietot aroma vannas, veic sejai dažādas maskas un neaizmirsti par epilāciju.

2. Tu esi neapmierināta par savu ārieni

Tādā veidā tu pievērs uzmanību visu laiku sev, ka tu neesi apmierināta ar sevi, bet aizmirsti par puisi. Dzirdot vairākas reizes dienā no tevi par to ka tu esi resna, vienkārši aizbēgs no tevis. Atceries, ka viņš mīl tevi tādu kāda tu esi.

3. Tu nestāsti savam partnerim par savām vēlmēm…

Izstāsti savam puisim mīlēšanās laikā un tu redzēsi, kas patiesībā ir kārtīgs sekss. 

4. …..un neflirtē

Pat ja jūs kopā esiet jau 5 gadus, jūtaties kā dvēseles draugi, un tas nenozīmē ka tu nevari vairs flirtēt ar viņu. 

5. Tu kaunies eksperimentēt

Daudzas sievietes uzskata, ka lubrikantu, un citas uzbudinašu līdzekļu izmantošana ir tikai tiem, kuriem nav viss kārtībā intīmajā sfērā. Muļķības, visi šie papildus līdzekļi sniedz jaunas emocijas un sajūtas. 

6. …un bieži novērsies

Katru dienu tu nevari palaist garām nevienu svarīgu sabiedrības ziņu, vai arī jaunā šampūna reklāmu. Tai pat laikā tu aizmirsti kāds bija tava puiša mīļākais ēdiens. Līdz ar to jūsu attiecības sabrūk. Atceries, ka pārējie pagaidīs.

7. Tu saliec guļamistabā vecāku fotogrāfijas

Ja vīrietis guļamistabā redz daudz tavus radiniekus, viņš sajūt diskomfortu. Pēc iespējas ātrāk nomaini savu guļamistabas dizainu. Tas negatīvi ietekmē tavu seksuālo dzīvi.

8. Centies gūt baudu vienlaicīgi ar savu puisi

Vidēji lai vīrietis gūtu baudu nepieciešamas 2-10 minūtes, bet sievietei 30 minūtes. Tādā veidā tu negūsti prieku no visa proces, jo tu koncentrējies tikai uz savu partneri. Labāk parunā ar puisi, ko tu vēlies, lai viss nenotiek tik ātri.

9. …un imitē orgasmu

Mākslīgi elpot, kunksti, kliedz, tas puisim var radīt savādas sajūtas. Esi patiesa pret savu puisi.

10. Tu vēlie izmantot neiespējamas pozas

Tu esi saskatījusies indiešu mīlas lietas un tagad vēlies to pašu izdarīt ar savu vīrieti. Bet atceries, ka tādas pozas var izdarīt tikai cirka akrobāti. Visas sāpošās sajūtas izdzēsīs kvēli jūsu seksā.

Avots: www.pixy.ru

Leave a Comment