5 mīti par krūšturiem, kuriem nudien nav vērts ticēt! Īpaši #4

Bras

3. Krūšturis nav jāmazgā bieži

Patiesībā speciālisti saka, ka krūšturi vajadzētu mazgāt pēc katras tā nēsāšanas reizes, ja vēlies paildzināt tā mūžu. Sviedri un ādas taukainums iesūcas krūštura auduma šķiedrās, kas attiecīgi to bojā. Ja mazgāsi krūšturi ar maigiem mazgāšanas līdzekļiem, kas paredzēti delikātiem sintētiskiem audumiem katru reizi pēc tā nēsāšanas, tad paildzināsi tā mūžu uz pusi! Nemaz nerunāsim par to, ka audumā, kurā uzkrājas sviedri, vairojas baktērijas.

Lasi vēl: Kā izvēlēties pareizo krūšturi atbilstoši tavu krūšu formai

4. Kad krūtis pusaudzes gados ir beigušas attīstīties, to izmērs saglabājas nemainīgs visu mūžu

Patiesībā nekas mūsu ķermenī nesaglabājas nemainīgs visu mūžu. Visbiežāk sievietēm krūšu izmērs mainās vai nu ķermeņa svara izmaiņu dēļ vai nu grūtniecības dēļ. Ir sievietes, kuras, pieņemoties svarā vai grūtniecības laikā, ievērojot krūšu palielināšanos, apzināti nēsā mazāku krūštura izmēru nekā vajadzētu, jo tad dekoltē zona izskatās iespaidīgāka, taču tā viņas pašas sev sagādā fizisku diskomfortu un neko vairāk. Seko līdzi savām ķermeņa izmaiņām un iegādājies sev piemērotu apakšveļu – tā izskatīsies vizuāli labāk un liks tev justies ērtāk.

5. Krūšturi nevajag mazgāt veļas mazgājamā mašīnā

Patiesībā krūštura mazgāšana ar rokām ir laba prakse, taču kāpēc gan neiemest to veļas mazgājamā mašīnā, ja ir tada iespēja? Galvenais ir izvēlēties programmu, kas paredzēta delikātai veļai un ielikt krūšturi veļas mazgājamā maisiņā. Kā arī praktisks ieteikums – ja mazgā veļu, kur ir mežģīnes, pirms likšanas veļas mazgājamā mašīnā aiztaisi krūšturi, lai tā āķīši neieķeras un nesabojā mežģīņu audumu.

Avots: rd.com

Leave a Comment