Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2024. gada 27. maija līdz 2. jūnijam: būs nepieciešama aktivitāte, citādi nebūs labi!

Pāvels Globa ir viens no autoritatīvākajiem un populārākajiem ekspertiem. Viņa padoms nākamajai nedēļai palīdzēs jums piesaistīt veiksmi visās jūsu dzīves jomās.

Vispārīgs ieteikums visiem cilvēkiem ir censties būt nedaudz aktīvākiem un izvairīties no darbībām, kuru rezultātā cilvēks zaudē enerģiju . Pavasaris jau iet uz beigām, tāpēc sākas pārmaiņu un emocionālo pārstrukturēšanās laiks. Tas attiecas ne tikai uz katru indivīdu, bet arī uz sabiedrību kopumā.

Auns

Aunam būs iespēja nedēļu iesākt un noslēgt pēc iespējas produktīvāk. Tomēr šobrīd nav vērts pieņemt svarīgus lēmumus. Pavasara un vasaras mijā risks kļūdīties ir diezgan augsts. Var gan darīt svarīgas lietas, gan atpūsties. Ja nav darba, var uzkopt māju, veltīt laiku mīlestībai, sportam, rūpēm par savu garīgo un fizisko veselību.

Vērsis

Planētas tagad ir disharmonijā, bet tikai Venēra ir spēcīga un radoša. Tieši viņa palīdzēs Vērsim kļūt veiksmīgākam un atbrīvoties no negatīvām programmām. Būs iespēja satikt cilvēkus, mainīt vidi, meklēt jaunus vaļaspriekus. Vērsim būs iespēja pilnībā izmantot savas intuīcijas priekšrocības. Šī nedēļa ir tā saukto slēpto panākumu laiks. To var sasniegt, bet atpazīt brīdi nebūs viegli.

Lasi vēl: Ar šo saldo ūdeni es laistu zemenes, kad tās sāk ziedēt. Citos gados raža bija maza – bet pērnajā gadā nezināju, ko darīt ar ogām

Dvīņi

Šo septiņu dienu laikā Dvīņiem pēkšņi var rasties spēcīgas šaubas par darbu, dzīvi, mīlestību, taču tās ir jādzen prom. Pārliecība ir jūsu labākais draugs laikā no 27. maija līdz 2. jūnijam.
Tagad nevajadzētu kritizēt apkārtējos cilvēkus – labāk meklēt trūkumus sevī, pretējā gadījumā problēmas tikai palielināsies. Var šķist, ka mīļotais cilvēks cenšas labot Dvīņu nepilnības. Patiesībā viņš vēlēsies tos padarīt labākus.

Vēzis

Nedēļa ir neveiksmīga finansiālai un intelektuālai darbībai un jebkādiem jauniem sākumiem. Pāvels Globa iesaka visus savus spēkus novirzīt uz vienu jomu, neizkliedējoties uz dažādiem uzdevumiem. Zvaigznes un planētas šonedēļ ir labvēlīgas, lai Vēži sāktu izrādīt savas sliktākās īpašības. Ir pienācis laiks uzvarēt sevi un neļaut dusmām, greizsirdībai un izmisumam pārņemt jūsu dvēseli.

Lauva

Lauvām jāķeras pie lietas, bet tagad galvenais ir necensties aptvert visas jomas uzreiz. Visticamāk, divus putnus uzreiz noķert ar vienu akmeni nav iespējams. Vienīgais grozījums ir saistīts ar ģimenes un mīlestības sfēru. Ikvienam, kurš smagi strādā, ir jāizrāda pēc iespējas vairāk rūpju un uzmanības savai otrajai pusei, bērniem un vecākiem. Jums nevajadzētu kavēties darbā un nest mājās tajā uzkrātās dusmas un negatīvismu.

Jaunava

Jaunavām šī nedēļa ir vajadzīga tām lietām, kuras vairs nevar atlikt. Atrast izeju no sarežģītām dzīves situācijām nebūs viegli, taču Jaunavas tiks ar visu galā, ja nepadosies pusceļā. Šīs nedēļas beigās vairums šīs Zīmes pārstāvju jutīsies vāji. Jaunavām labāk negatavoties pēkšņām pārmaiņām. Šī nedēļa var sagādāt vilšanos tiem, kam patīk visu saņemt uzreiz.

Svari

Pacietība un smags darbs Svariem noderēs ne tikai darbā, bet arī mīlestībā. Mīlestības lietās arī labāk ir mācīties tālredzību, lai nepateiktu ko lieku un nedotu solījumu, ko nevar izpildīt. Negatīvs Jupiters var viegli mainīt savu pasaules uzskatu un attieksmi pret pazīstamām lietām uz pretējo, kas var būt ārkārtīgi bīstami. Svariem var būt arī savārgums un vājums.

Skorpions

Lai Skorpioniem vienmēr būtu enerģija un spēks atrisināt jebkādas problēmas un uzdevumus mājās vai darbā, viņiem vajadzētu izvairīties no strīdiem un kontrolēt savas emocijas. Stress tagad ir viņu lielākais ienaidnieks. Ģimenes Skorpioniem neliela ainavu maiņa palīdzēs stiprināt attiecības un izvairīties no problēmām mīlestībā. Tiem, kas meklē dvēseles radinieku, vajadzētu pievērst uzmanību sociālajiem tīkliem.

Strēlnieks

Strēlniekiem būs jāpasargā sevi no citu cilvēku negatīvās enerģijas, jo cilvēki var būt ļoti agresīvi un bez iemesla. Merkura dēļ būs liels risks sastapties ar ļaundariem un negatīvi domājošiem cilvēkiem. Ja iespējams, labāk pavadīt vairāk laika vientulībā. Komandas darbs nebūs efektīvs.

Lasi vēl: Ko darīt, ja redīsi pēc sēšanas slikti sadīgst? Agronoma padoms

Mežāzis

Nedēļa Mežāžiem ir bīstama, jo Jupiters var pārliecināt viņus atgriezties pie sliktiem ieradumiem. Ir svarīgi ievērot diētu un neļauties alkoholam un tabakai. Pāvels Globa ziņo, ka Mežāži atrodas uz pārmaiņu sliekšņa, tāpēc savā dzīves ceļā satiks daudz ko jaunu, ja centīsies izrādīt kaut nelielu iniciatīvu un lieki neriskēs.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem labāk izvairīties no ilgstošiem vientulības periodiem. Šis nebūs labākais laiks, lai atrastu dvēseles radinieku, taču tas būs labs laiks kopīgam darbam un atpūtai ar draugiem un radiem. Pagaidām labāk neuzņemties jaunas lietas vai radikāli mainīt savu tēlu.
Svarīgi ir arī nepirkt neko, kas pārsniedz plānoto. Pastiprināsies tieksme pieņemt impulsīvus un nepārdomātus lēmumus.

Zivis

Precētās Zivis savās attiecībās var saskarties ar nepatikšanām. Jebkurā gadījumā ir jāizvairās no strīdiem, nesaskaņām un negatīvisma. Var apciemot radus un piedāvāt savu palīdzību vecākiem un vecvecākiem. Labāk neatteikt atbalstu tiem, kas to izmisīgi lūdz. Ikvienam, kura darbs ir saistīts ar skaitļiem, ir svarīgi ievērot īpašu piesardzību.

Mēģiniet izmantot savu enerģijas avotu, jo mūsu enerģijas padeve nebūs īpaši liela, un uzdevumu veikšana prasīs daudz pūļu. Lai izvairītos no problēmām un pārpūles, labāk koncentrēties uz svarīgākajām lietām.

Leave a Comment