Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 17. līdz 23. jūnijam: nedēļas sākums būs smags, bet dažiem nedēļas otrā puse kļūs veiksmīga!

Sākas jauna nedēļa, tāpēc pienācis laiks uzzināt, ko par to domā zvaigžņu eksperti. Speciālisti pastāstīja, ko varam sagaidīt un kā katrai no Zvaigžņu zīmēm vajadzētu uzvesties, lai nepalaistu garām veiksmi un nesabojātu savu dzīvi.

17. jūnijs ir ļoti neparasta diena, kurā radikāli mainīsies enerģētiskā telpa ap mums. Tas notiks galvenokārt tāpēc, ka Merkurs ieies Vēža zīmē, kādēļ tas sāks izstarot postošu enerģiju.

Tas nozīmē, ka ir pienācis laiks skatīties, ko un kā sakāt. No otras puses, tajā pašā dienā Vēža zīmē ieies arī Venēra, kādēļ tā kļūs ļoti spēcīga un radoša.

Mums būs daudz enerģijas un spēka, lai pārvarētu šķēršļus. Tāpat Venēra un Merkurs nonāks savstarpējā savienojumā, un šis aspekts ir ļoti, ļoti bīstams, tāpēc pirmdiena kļūs par bīstamāko dienu ne tikai šajā nedēļā, bet visā jūnijā kopumā.

Auns

Neskatoties uz ne to labāko planētu stāvokli, Visums no Auna pieprasīs tikai uzvaras. Zvaigznes vēlas, lai Auns būtu vislabākais, lai gan nespēs viņiem sniegt cienīgu atbalstu.

Pastāv iespēja, ka šīs Zīmes pārstāvjiem, lai aizstāvētu savu vietu finanšu, biznesa un mīlestības Olimpā, nāksies vēlreiz cīnīties par to, kas viņiem likumīgi pieder.

Vērsis

Zvaigžņu eksperti iesaka Vērsim iztīrīt māju, veikt auditu un izmest visu nevajadzīgo. Nav ieteicams to atlikt uz vēlāku laiku.

Darba dienās darījumu vidū Vēršiem var rasties negaidītas problēmas, jo planētas šobrīd atrodas viņiem ne pārāk labvēlīgā stāvoklī.

Vislielākā veiksme šos cilvēkus sagaida nedēļas nogalē un tuvāk ceturtdienai, kad viss nokārtosies.

Dvīņi

Nedēļas beigās veiksme sagaida Dvīņus, kuri aktīvi meklē sev radinieku. Ikvienam, kuram jau ir ģimene vai ir attiecības, labāk ilgstoši nepalikt vientulībā.

Saziņa ar mīļajiem ir labs veids, kā uzlādēties ar pozitīvām emocijām un piesaistīt savai dzīvei vairāk veiksmes. Zvaigžņu eksperti arī iesaka sākt atbrīvoties no liekajiem atkritumiem un tīrīt.

Vēzis

Visgrūtākā nedēļas diena Vēžiem ir pirmdiena. 17. jūnijā planētas mēģinās traucēt šo cilvēku laimi. Lai noturētos virs ūdens, pareizi jāsadala spēki.

Ja pirmdien izdosies tikt galā ar grūtībām, tad nedēļas beigās vari rēķināties ar algas pieaugumu, paaugstināšanu amatā un panākumiem mīlas lietās.

Galvenais ir pierādīt visiem savu kompetenci un nezaudēt pašapziņu.

Lauva

Lauvām ir jāiemācās piedot cilvēkiem, īpaši tuvākajiem. Šis laiks iezīmējas ar spēcīgu enerģētisko disonansi, kas var izraisīt strīdus un konfliktus.

Jums jāsamazina saziņa ar nepatīkamiem cilvēkiem, vairāk jāveic mājsaimniecības darbi un jāvingro. Tas viss uzmundrinās Lauvas, palīdzēs pārvarēt grūtības un neitralizēs Merkura negatīvismu.

Lasi vēl: Meteorologi liek pievērst uzmanību gaidāmajai nedēļai Latvijā: prognoze nav iepriecinoša

Jaunava

Zvaigžņu eksperti iesaka Jaunavām vēl lēnprātīgi visā neuzticēties savai iekšējai balsij. 17. jūnijā šis padoms būs visaktuālākais, jo pirmdiena šiem cilvēkiem ir visbīstamākā diena.

Šonedēļ nevajadzētu pieņemt lēmumus pārāk ātri. Arī nedēļas beigās, kad enerģija ir nedaudz rimusies, labāk pārdomā katru savu soli. Ja notiek kaut kas slikts, labāk uz to nekoncentrēties.

Svari

Svari var vēlēties atkāpties un aiziet, aizcirtot durvis, jo šonedēļ būs daudz grūtību un nelielas problēmas. Nav nepieciešams nervozēt un pieņemt lēmumus pārsteidzīgi.

Sarežģītus uzdevumus var atstumt malā, bet neatmest ar roku to izpildei. Svari var zaudēt kontroli pār sevi, bet miera saglabāšana šobrīd ir šīs zīmes pārstāvju primārais uzdevums.

Skorpions

Skorpioniem nevajadzētu mainīt savus ilgtermiņa plānus. Visam iepriekš plānotajam jāpaliek nemainīgam.

Pretējā gadījumā var sākties tāds haoss, kura sekas būs jālikvidē daudzu nedēļu vai pat mēnešu garumā.

Skorpioni var zaudēt cieņu pret citiem. Sagaidāms, ka tādi slikti darbi kā nodevība un viltība ļoti sabojās Skorpionu karmu.

Strēlnieks

Nedēļas sākumā Strēlnieku var uzbrukt melanholija un nostalģija. Ar to kaut kā nav jācīnās, jo otrdien vai trešdien tas viss pāries pats no sevis.

Mēģinot kaut ko mainīt, pastāvēs risks kļūdīties, tāpēc labāk atstāt visus plānus nemainīgus.

Nedēļas beigās Strēlnieku var sagaidīt patīkama tikšanās vai patīkama ciemošanās. Šī nedēļa viņiem daudz ko iemācīs un padarīs gudrākus.

Mežāzis

No pirmdienas Mežāžiem viss var noiet greizi. Nav nepieciešams vainot likteni par to un saukt trauksmi.

Mīlestības sfērā krāpšanās ir iespējama, taču tas nenozīmē, ka jāseko līdzi savai otrai pusītei. Kontrole tikai pasliktinās situāciju.

Ja mīlestībā kaut kas noiet greizi. Labāk ir vienkārši šķirties un nedēļām ilgi mēģināt mainīt vienam otru. Šonedēļ Mežāžiem var būt jauns paraugs.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem ir jāpaliek iesaistītiem jebko un visu. Jūs nevarat iedziļināties ēnā, pat ja ir kādas grūtības un vēlaties atpūsties no visa.

Droši vien vēlēsies tērēt naudu kaut kam svarīgam, taču tagad nevajag ļauties kārdinājumiem, arī mīlestības. Svarīgi ir savaldīties un nekādā gadījumā necensties visiem pierādīt savu pārākumu.

Cilvēki būs ļoti jūtīgi no 17. līdz 23. datumam.

Zivis

Zivīm nevajadzētu doties iepirkties bez mērķa, jo tas var smagi sist pa maku. Šiem cilvēkiem mīlestības sfērā nevajadzētu izrādīt gļēvulību.

Ja vēlaties ar kādu izveidot attiecības, labāk nekavējoties par to paziņot. Pats Visums nepieciešamības gadījumā veiks nepieciešamās korekcijas visās dzīves jomās.

Zivīm arī jāatceras, ka nopietnība ir pēdējais viduvējības patvērums. Ir svarīgi smieties un smaidīt un stāties pretī grūtībām ar humoru.

Šonedēļ daudzi no mums piedzīvos nepamatotu satraukumu. Par to, kā viņu uzvarēt, mēs runājām iepriekš rakstā par sešām uzticamām metodēm.

Mēs patiesi novēlam jums tikt galā ar visām grūtībām un pēc iespējas ātrāk saprast, ka viss sliktais ir īslaicīgs. Veiksmi, laipnību un mīlestību jums.

Leave a Comment