No matčas līdz kombučai: kura tēja ir vislabāk piemērota katrai zodiaka zīmei

Astroloģe Lorēna Eša ir izvēlējusies katras Zodiaka zīmes pārstāvjiem piemērotākos tējas veidus.

Auns – Earl Grey

Auns ir enerģisks un pašpārliecināts cilvēks, kuram patīk agri celties un izmantot rīta stundas, lai plānotu turpmāko dienu. Lai pārliecinātos, ka varat iekarot pasauli, jums nepieciešams dzēriens ar veselīgu kofeīna daudzumu. Izmainiet savu rīta rutīnu, iekļaujot tajā tasi Earl Grey tējas. Šai aromātiskajai melnajai tējai ir brīnišķīgi salda garša, pateicoties apslēptajām bergamotes notīm, tā noteikti palīdzēs jums pamosties.

Vērsis – kumelīte

Jūs esat praktisks un piezemēts cilvēks. Tā kā jums ir viegli saskatīt kopainu, jūs ieguldīsiet visu nepieciešamo laiku un pūles, lai sasniegtu savus mērķus. Tas arī padara tevi par cilvēku, kurš vairāk nekā citi bauda mazos dzīves priekus. Tāpēc nākamreiz, kad vēlēsieties iedzert tēju, dodiet priekšroku kumelīšu tējai. Tās nomierinošais un bagātīgais aromāts noteikti patiks jūsu Zemes zīmes pārstāvjiem.

Dvīņu – burbuļu tēja

Cilvēki, kas dzimuši zem Dvīņu zīmes, ir komunikabli un sabiedriski. Viņiem patīk labi pavadīt laiku. Tas ir saistīts ar to, ka esat pirmā zodiaka gaisa zīme, tāpēc esat elastīgāki un brīvāki nekā vairums citu. Un jūs nebaidāties izmēģināt jaunas lietas. Tāpēc burbuļu tēja tev lieliski piestāvēs.

Vēzis – masala tēja

Vēži, jūs radāt nomierinošu un relaksējošu atmosfēru, tāpēc savā ziņā jūsu personība ir kā silts tējas malks. Taču, neraugoties uz visu jūsu šarmu, jūsu personībā ir kaut kas tāds, kas dažus cilvēkus var pārsteigt. Tāpēc masala tēja ar tās bagātīgo garšvielu klāstu, tostarp krustnagliņām, kardamonu un kanēli, ir ideāls Vēža enerģijas iemiesojums.

Lauva – zāļu tēja

Lai gan jūs, Lauvas, nevēlaties apslāpēt savu aizrautību ar dzīvi, varbūt būtu labi izvēlēties tēju, kas nomierinās jūsu garu un palīdzēs jums atpūsties pēc garas dienas. Zāļu tēja ir pazīstama ar tās daudzajām veselībai labvēlīgajām īpašībām un nomierinošo iedarbību.

Jaunava – citronu rooibos

No pirmā acu uzmetiena Jaunavas ir pieticīgas, atturīgas un praktiskas. Lai gan jums piemīt visas šīs īpašības, jums piemīt arī elastīga un jautra personība. Kā Zemes zīme jūs mīlat baudīt dabu un socializēties ar saviem tuvākajiem draugiem. Jūs vienmēr esat kustībā, pārbaudot lietas no sava darāmo darbu saraksta. Tāpēc jums ir nepieciešama tēja, kas ātri uzlabo jūsu enerģiju un, protams, ir garšīga. Citronu rooibos tējas tasīte ir tieši tas, kas jums nepieciešams, lai sāktu dienu uz pareizās nots.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā! 

Leave a Comment