Šausmas! Kamēr māte piedzērusies “atpūšas” ar vīrieti, mazulis aiziet bojā

Ivonna Atkinsa ir 32 gadus veca māte. Bija māte, jo nu viņas mazulis ir Mir*s viņas pašas nolaidības un neizdarības dēļ. Viņas mazajai meitiņai, Šanelei, bija tikai 3 mēneši, kad viņa jau atvadījās no dzīves.

Mazulis gulēja savā šūpuļkrēsliņā, ietērpts vienā mazā sporta tērpā, kad Ivonna izdzēra viskija pudeli un devās uz otro mājas stāvu, kopā ar vīrieti, lai nodotos seksuāla rakstura aktivitātēm. Šīs izpriecas ilga 9 stundas, kad māte ne reizi pat nebija uzmetusi skatienu savam zīdainim. Vīrietis, kurš ir zināms tikai kā Pīters, bija kāds paziņa, ar kuru Ivonna bija iepazinusies pirms divām nedēļām autobusa pieturā.

Nākamajā rītā, Pīters bija piecēlies agrāk, lai dotos uz darbu, bet Ivonna palika guļam gultā. Pēc pāris stundām arī viņa modās, lai dotos uz pirmo mājas stāvu un atklātu, ka viņas mazulīte ir mirusi.

ivonna2

Māte atzina savu vainu par cietsirdīgu izturēšanos pret bērnu. Tiesa Ivonnai piesprieda 18 mēnešus stingrā uzraudzībā, pasaudzējot viņu no ieslodzījuma cietumā.

Tiesnesis teica: “Tava vēlme iesaistīties seksuālās attiecībās ar cilvēku, kuru tu tik tikko pazīsti, rezultējās ar katastrofu- tavas meitas nāvi. Tev ar to nāksies sadzīvot visu savu mūžu. Tas ir tavs sods.”

Bija zināms, ka Šaneilei jau iepriekš bija Vese***as problēmas. Zīdainis bija atstāts bez uzraudzības, piedzīvojis refluksu un vemšanu. Māte zināja par šīm Vese***as problēmām, jo īsi pēc zīdaiņa Nā*es bija paredzēta atkārtota vizīte pie ārsta.

Avots: mirror.co.uk

Leave a Comment