2 bērnu mātei likās, ka ir atradusi ideālo vīrieti, bet patiesība izrādījās briesmīga

1

Divu bērnu māte pastāstījusi par pastāvīgu teroru un uzmākšanos no sava bijušā partnera puses – viņai sākotnēji škita, ka atradusi ideālo vīrieti, bet patiesība izrādījās daudz skarbāka. 

29 gadus vecā Džordžija Bigsa, no Češīras, sākumā domāja, ka 31 gadu vecais Derens Saego bija perfekts džentlmenis, pēc tam, kad ar viņu iepazinās sociālajā portālā Facebook, bet kā izrādījās, viņš jau bijis iepriekš tiesāts par uzmākšanos citām sievietēm.

 

1a

Viņa apgalvo, ka viņu attiecību beigās, Saego draudēja atriebties, izkropļot Bigsu un nonāvēt viņas abus bērnus.

Pat pēc tam, kad viņš tika arestēts, viņš turpināja viņu terorizēt, atrodoties aiz restēm, sniedzot nepatiesu informāciju, ka Bigsa ir atkarīga no narkotikām.

Viņa apgalvojumu dēļ, Bigsas darbībām stingri līdzi sekoja sociālie darbinieki, un viņa baiļojās, ka bērnus viņai atņems.

Par spīti visam, kad Saego nonāca tiesas priekšā, Džordžija atklāja, ka viņš vairākkārt ir uzmācies astoņām citām sievietēm.

Saego, kas strādāja par iekrāvēja šoferi, tika ieslodzīts uz sešiem gadiem par uzmākšanos, nogalināšanas draudiem un liecinieku iebiedēšanu.

Viņa pastāstīja: „Es nekad neuzzinātu, ko viņš nodarījis citām sievietēm, ja nebūtu atradusies tiesas sēdē. Bet es vienalga to uzzināju par vēlu.”

1aa

„Es biju depresīva un nevarēju izķepuroties no tās tumšās vietas. Man bija bail doties ārā no mājas – došanās uz mašīnu manī radīja panikas lēkmi.”

Seago pirmo reizi uzaicināja Džordžiju „draudzēties” sociālajā portālā Facebook, 2013. gadā.

Lai arī viņa Seago nepazina, viņš dzīvoja netālu no viņas, tādēļ viņa pieņēma, ka viņiem varētu būt kopīgi draugi un apstiprināja viņa uzaicinājumu.

„Viņš tūliņ pat mani apbēra ar vēstulēm, viņš izteica man komplimentus un bija smieklīgs. Es viņam godīgi pateicu, ka man nav laika, ko veltīt vīrietim,” viņa pastāstīja.

Par spīti tam, viņi veselu nedēļu sarakstījās, tad apmainījās telefona numuriem un vēlāk satikās, lai vakariņotu romantiskā gaisotnē.

Džordžija apgalvo, ka sākumā viņš bijis perfekts džentlmenis.

„Viņš atbrauca man pakaļ, aizveda mani vakariņās. Es visu vakaru smējos un atvadoties viņu noskūpstīju,” viņa atceras.

1aaa

„Pēc tam, mēs bijām uz vēl pāris randiņiem, devāmies piknikā un viņš vienmēr pret mani izturējās kā pret princesi.”

Abi satikās aptuveni vienu mēnesi, un tad Džordžija iepazīstināja Saego ar saviem bērniem. Viņi satika lieliski.

2013.  gada septembrī Saego izlasīja īsziņu, ko Džordžijai nosūtīja darba kolēģis un izdarīja pāragrus secinājumus.

„Viņš pārmeta, ka es viņu krāpju. Beigu beigās, es teicu, lai viņš dodas prom un izmetu viņu no mājas. Es nevarēju būt kopā ar kādu, kas man neuzticas,” viņa paskaidro.

Saego lūdza piedošanu un viņi sagāja kopā jau nākošajā dienā.

Pēc tam, kad pāris bija kopā sešus  mēnešus, Saego atzinās, ka ir bijis cietumā.

„Es nespēju tam noticēt. Viņš man paskaidroja, ka par daudz iedzēris un sakāvies. Visi pieļauj kļūdas, un vērtējot to, kā viņš izturējās pret maniem bērniem, man nebija iebildumu.”

„Bet drīz vien es sāku uztraukties par Derenu. Ja kaut kas nenotika pēc viņa prāta, viņš zaudēja savaldīšanos. Pat tad, ja viņš dzīvoklī pazaudēja atslēgas, viņš kļuva nikns. Es nevienam nestāstīju par viņa dusmu uzplūdiem, jo nevēlējos, lai citi uztraucas.”

Džordžija apgalvo, ka pēc 8 mēnešu ilgas kopdzīves vēlējās no viņa šķirties, bet viņam izdevās pierunāt sievieti, lai viņa dod viņam vēl vienu iespēju.

„Es nebiju laimīga, bet nezināju kā no viņa atbrīvoties. Viņš manu bērnu priekšā tēloja, ka esam laimīga ģimene, bet, kad bijām divatā viņš varēja vienā acumirklī kļūt nikns,” viņa paskaidroja.

Lasi arī: Krievu skaistule apprecējās ar nigērieti. Kā izvērtās viņu dzīve un kā izskatās viņu bērni

„Viņš pāri istabai lidināja vāzi un kliedza. Es jutos kā slikta māte, es biju neapmierināta un pastāvīgi raudāju guļamistabā. Bērni nekad neredzēja viņa slikto pusi, bet es nevarēju turpināt riskēt vēl ilgāk.”

Visbeidzot, 2014. gada novembrī, Džordžija nosūtīja Saego īsziņu, informējot, ka vēlas no viņa šķirties. Kad viņa devās mājup no darba, viņš gaidīja Džordžiju autostāvvietā un lūdzās, lai viņa iekāpj mašīnā un parunā ar viņu.

„Es iekāpu mašīnā, domāju, ka viņš mani aizvedīs mājās un viss. Bet, tiklīdz iekāpu, dzirdēju, ka tiek aizslēgtas durvis. Viņš uz mani bļāva un rāva man matus. Viņš teica, ka nogalinās manus bērnus, vecākus un vecvecākus un apraks viņus Delameras mežā. Viņš brīdināja, ka sāks ar mani un brauca uz mežu. Es lūdzos, lai viņš mani nenogalina.”

„Bet spīdzināšana turpinājās, es raudāju un viņš turpināja man draudēt. Beigu beigās, viņš atveda mani mājās. Viņš ievilka mani iekšā, es vēl joprojām lūdzos, lai viņš mani nenonāvē. Bērniem bija vajadzīga māte. Es lūdzu, lai viņš ļauj man aiziet uz veikalu, jo mājās nebija ko ēst.”

„Pēc ilgstošas lūgšanās, viņš beidzot piekrita un es taisnā ceļā devos uz policiju, lai viņi palīdz no mājas ārā dabūt Derenu. ”

Viņa nevēlējās rakstīt iesniegumu par pāridarījumu. Bet, četras dienas vēlāk, Derens atgriezās.

Džordžija mēģināja piezvanīt Pol***jai, bet viņš atņēma telefonu un teica, ka izkropļos viņu, ja viņa mēģinās iesaistīt policiju.

Tiklīdz Derens devās prom, viņa devās uz policiju un nonāca tās aizgādībā.

Pēc nedēļas Seago sāka zvanīt Džordžijai uz darbu aptuveni 10 reizes dienā.

„Vienu no šīm reizēm, telefona klausuli pacēla mana priekšniece, pēc sarunas viņa kļuva bāla un trīcēja. Kad viņa pastāstīja sarunas detaļas, es sapratu kādēļ.”

„Derens teica, ka viņš mani nošaus. Ja viņš sēdēs cietumā, pēc 5, 10 vai 20 gadiem, viņš atnāks un izšķaidīs man smadzenes un tad nošausies pats.”

1a

Džordžija izmisīgi centās saglābt savu dzīvi, tomēr, pāris nedēļas vēlāk, viņa saņēma zvanu no sociālā dienesta.

Saego uz viņas bērnu skolu nosūtīja anonīmu vēstuli, informējot, ka Džordžija ir atkarīga no narkotikām un, ka viņai ir attiecības ar narkodīleri. Sociālā dienesta darbinieki pat izjautāja viņas bērnus.

„Es biju gatava veikt narkotiku pārbaudi asinīs, lai attaisnotu sevi. Bet sociālie darbinieki man ticēja uz vārda, un atbalstīja mani.”

D. Saego, šī gada februārī, tika ieslodzīts uz sešiem gadiem par uzmākšanos, nogalināšanas draudiem un liecinieku iebiedēšanu.

Džordžija atzinusi, ka nu paies krietns laiks, līdz viņa spēs savā dzīvē ielaist vēl kādu vīrieti.

COMMENTS

  • <cite class="fn">Liene</cite>

    Sapratu stāsta jēgu tik nesapratu kurš bij Saego un kurš Darens?

  • <cite class="fn">čaiņiks- kādreiz!</cite>

    ne tikai Amerikā ir šādi deģenerāti, tepat Latvijā pa Madonu viens tāds klīst (nu tad, kad neatrodas apcietinājumā, bet tur viņš atrodas diezgan bieži) – Edgars Kalniņš, dzim. 1969.g. ar iesauku polis, kriminālās aprindās iesauka učitjeļs, tas brīdinājumam !!!! visiem cilvēkiem !!!! sevišķi sievietēm !!!!! – uzmanīties no šī tipiņa un neielaisties nekādās darīšanās – alfonss un agresīvs, bezkaunīgs terorists, psiholoģisks manipulators, aiz kura arī ir daudzu sieviešu salauzti likteņi, es nerakstu baumas, šim visam ir pierādījumi un stāsti ir gandrīz tādi paši kā Džordžijai….. lai Dievs viņam žēlīgs, kad viņš kādudien stāsies atskaitīties Visuvarenā priekšā, tad būs viss jāatcerās, tad nevarēs apelēt pie alcheimera baltajiem plankumiem…… ja tu, edgar, kādreiz šo lasīsi, tad mans ieteikums tev – apstaigā visus un visas, kam esi darījis pāri, kopš pašas agras jaunības, izlūdzies, kaut uz ceļiem (tas var izārstēt tādu slimību, kā gordiņja), piedošanu un atgriez, atmaksā visu, ko esi izkrāpis, atņēmis, salauzis, un atgriez – kā Bībelē rakstīts – četrkārt!!! un steidzies!! varbūt vēl paspēsi kaut cik to smirdoņu no sevis nomazgāt, pirms stāsies tiesas (citas Tiesas!) priekšā……. velns tevi bija, sev par prieku!, labi izmantojis, varbūt beidzot atvērsi acis un izvērtēsi savu dzīvi trezvo….. viss, kas kādreiz bija tumsa, bet tagad nāk gaismā, nav vairs tumsa, bet ir gaisma……

  • <cite class="fn">spiidola</cite>

    Katra sieviete savaa dziivee saskaarusies ar taadiem viirieshiem-vampiiriem,kas iemanaas terorizeet visus un vienmeer…

Leave a Comment