Tava ideālā mājdzīvnieka izvēle, atbilstoši tavam dzimšanas datumam

Ja nolemjat savās mājās uzņemt mājdzīvnieku, bet vēl neesat izlēmuši par tā veidu, tad varat izmantot noderīgos astrologu ieteikumus. Viņi spēja saskaņot dzīvnieku tipus ar Zodiaka zīmju rakstzīmēm. Tas padara lietas daudz vienkāršākas!

Dzīvnieku horoskopa būtība ir tāda, ka noteikta zvaigznāja cilvēks ne vienmēr varēs sadzīvot ar noteiktu dzīvnieku temperamenta un rakstura atšķirību dēļ.

Auns labi sapratīsies ar suņiem. Tomēr ne ar visiem. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir aktīvi un enerģiski, kas nozīmē, ka sunim ir jābūt atbilstošam raksturam. Tas varētu būt labradors vai dalmācietis. Jums nevajadzētu būt zivīm un bruņurupučiem, šie dzīvnieki šķitīs pārāk garlaicīgi un pasīvi.

Lasi arī: Ja vēlaties, lai veiksme jūs pavada it visur, turiet šos talismanus savās mājās!

Vērši ir mierīgi, saprātīgi, bet mīl oriģinalitāti. Šinšila vai trusis viņus noteikti iepriecinās mājā.

Vēži savas emocionalitātes dēļ ir pieraduši vienmēr par kādu rūpēties. Tāpēc viņiem ir piemēroti mazi un neaizsargāti mājdzīvnieki: kāmji, peles, jūrascūciņas.

Lauvām ieteicams dabūt kaķi, vēlams tādu, kurš ir enerģisks un necieš no melanholijas, kad saimnieka nav blakus. Pārsteidzoši, ka Lauvām ir piemērotas arī žurkas. Šie veiklie un aktīvie dzīvnieki kļūs par labākajiem draugiem mājā.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment