Šīs zodiaka zīmes līdz maija beigām spēs pārvarēt visas grūtības

Zvaigznes dos viņiem spēku, gudrību un drosmi pārvarēt grūtības.

Prognoze maijam pastāstīs, kuri no zodiaka zvaigznāja pārstāvjiem pirms vasaras saņems unikālu iespēju pārvarēt visas grūtības un problēmas.

Auns

Nevar teikt, ka viss maija mēnesis tev būs grūts, taču tev noteikti būs dažas īpaši grūtas dienas. Tas, ko jūs darīsiet šajās dienās, vai nu padarīs jūsu mēnesi par īstu haosu, vai arī sniegs jums dažas svarīgas mācības. No jums būs atkarīgs, kā interpretēt savā dzīvē notiekošo, lai tas jums palīdzētu, nevis traucētu.

Uztvere būs svarīgs faktors, un situācijas var dot iemeslu domāt, ka viss ir drūms vai bezcerīgs, kas nepārprotami būs pretrunā ar taviem plāniem par gada labāko mēnesi. Tu sāksi ar lielām cerībām, bet ļausi dzīvei tevi novirzīt no pareizā ceļa. Centies pārorientēt savu uztveri, lai visā, kas ar tevi notiek, saskatītu pozitīvo. Būs grūtības, bet tu tās pārvarēsi.

Vēzis

Maijā tu jutīsies labi par sevi un savām attiecībām. Tomēr kaut kas spēcīgi kavēs tevi attīstīt dziļas attiecības ar partneri, un šī kavēšana novedīs pie tā, ka atklāsi kaut ko tādu, ko noteikti nevēlējies zināt. Tevi interesēs partnera noslēpumi, un pat tad, ja viņš pastāstīs pilnīgi visu – tu meklēsi kaut ko, ko viņš ir aizmirsis vai noklusējis, un tu to noteikti atradīsi.

Jūsu plāns bija pieņemt un saprast savu partneri tādu, kāds viņš ir. Un jūs pieņēmāt, ka jūs par visu būsiet atklāti un godīgi. Bet diemžēl jūs joprojām meklējat, “kas šeit ir nepareizi”, un jūs saņemat spēcīgu emocionālu reakciju, kas var iznīcināt pat vissvarīgākās un labākās lietas jūsu dzīvē. Taču problēma ir jāmeklē nevis apkārtējā pasaulē, bet gan jūsu iekšienē – tur sēž dziļi ievainots un nobijies cilvēks.

Lasi vēl: Kur vislabāk stādīt papriku: dārzeņi izaugs pilnīgi un lieli

Lauva

Maijā tev būs dažas diezgan smagas dienas. Plutona periodā notiek ļoti daudz lietu, un tev gribētos ticēt, ka esi ieinteresēts pārmaiņās un progresā. Taču patiesībā – kad jūs spiež uz pārmaiņām, jūs izmisīgi pretojaties un nevēlaties savā dzīvē neko jaunu. Taču tieši maijā tu noteikti metīsi sev izaicinājumu.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 53%

0%

Tu saskatīsi savā dzīvē vairākas svarīgas lietas, kas tev ir jārisina, un, ja tu ar tām nenodarbosies, – iestāsies katastrofa. Bailes no nezināmā var tev ļoti traucēt, tu jutīsies nospiests. Tomēr vēlme uzlabot savu dzīvi uzvarēs visas šaubas un bailes, un tu ļausi sev pārvarēt svarīgāko šķērsli.

Leave a Comment