Tava ideālā mājdzīvnieka izvēle, atbilstoši tavam dzimšanas datumam

Enerģiski un lieli dzīvnieki Jaunavām nav piemēroti. Šīs zīmes pārstāvji mīl mājīgumu un komfortu savās mājās, tāpēc viņiem ir piemērotas mazas un salīdzinoši mierīgas suņu šķirnes – taksis un pūdelis. Turklāt Jaunavas labi saprotas ar Siāmas kaķiem.

Svari novērtē skaistumu. Viņiem ir vienalga, cik daudz viņu mājdzīvnieks ēd vai cik čības viņš sakošļā. Dzīvnieka skaistums ir tas, kas piesaista Svarus. Haskiju suņi viņiem ir lieliski piemēroti. Ja izvēle krita uz kaķi, tad tā varētu būt persiešu šķirne.

Skorpioniem nepatīk pavadīt daudz laika ar saviem mājdzīvniekiem. Viņiem ir svarīgi, lai kaut kas pazib zem kājām un īstajā brīdī neļautu garlaikoties. Tāpēc viņiem labāk ir dabūt ezīti vai sesku.

Strēlnieki mēdz izrādīt mīlestību pret visu dzīvo. Tie ir piemēroti dzīvniekiem, kuriem pastāvīgi nepieciešama aprūpe un uzmanība. Tie ir kāmji, peles un lielas suņu šķirnes. Papagaiļi ir piemēroti arī Strēlniekam.

Lasi arī: Ja vēlaties, lai veiksme jūs pavada it visur, turiet šos talismanus savās mājās!

Mežāži dos priekšroku dzīvniekiem, kuri stingri ievēros visus mājas dzīves noteikumus. Lai to izdarītu, dzīvnieks ir jāapmāca. Lielisks variants Mežāžiem būtu Dobermana pinčers vai vācu aitu suns.

Ūdensvīri saviem mīluļiem nepievērsīs pienācīgu uzmanību, tāpēc astrologi iesaka viņiem iegūt visvienkāršākās kaķu un suņu šķirnes.

Zivis labi sapratīsies zem viena jumta ar dzīvniekiem, kas uz tām iedarbosies nomierinoši. Dzīvnieki pēc Zivju zodiaka zīmes ir akvārija zivis, bruņurupuči, mazi suņi, truši. Blakus šiem dzīvniekiem ātri atjaunosies viņu sirdsmiers.

Leave a Comment