Zinātniski iemesli, kāpēc mazas krūtis ir labākas par lielām

 

Tu gultā gūsti lielāku baudu

Lai arī ko playboy pasaule necenstos ieskaidrot, tavām mazajām krūtīm gultā ir lielas priekšrocības. Vīnes Universitātes pētnieki ir atklājuši, ka lielas krūtis ir par 24% mazāk jutīgas nekā mazas. Priekšspēles laikā tu gūsi lielāku baudu, ja tavas krūtis ir mazākas – vairāk kustību, vairāk labu sajūtu, vairāk jautrības.

Tās liek tev izskatīties jaunākai

Kad biji pusaudze, tad šis fakts nebija gana iepriecinošs, bet tagad, kad esi vecāka (un gudrāka), tas ir kaut kas, ko vari novērtēt. Mazas krūtis izskatu padara jauneklīgāku! Tā kā laika gaitā lielas krūtis sāk nokarāties, tas ir signāls par sievietes vecumu. 

Tev nav jāraizējas par nokarāšanos

Krūšu nokarāšanās diezin vai būs tavu problēmu sarakstā. Pētnieki vēl joprojām cenšas noskaidrot, vai krūšturi veicina nokarāšanos vai tomēr krūtis tieši padara tvirtākas. Tomēr, tā kā tu droši vien vari iztikt bez krūštura valkāšanas, tā vairs nav tava problēma.

Tu bez uztraukšanās vari valkāt dziļu dekoltē

Tu pat nevari iedomāties, cik grūti ar dziļu dekoltē ir noturēt vietā lielas krūtis. Un vari būt priecīga, ka tev šāda problēma nekad nebūs.

Finansiāli nodrošināti vīrieši tevi mīl

Dažreiz varbūt tu domā, kuru vīrieti ar tādām krūtīm gan tu piesaisti? Mums ir atbilde – finansiāli nodrošinātu vīrieti! Tika veikts pētījums, kur tika aptaujāti vīrieši ar dažādiem sociāli ekonomiskiem statusiem. Vīriešiem tika uzdots jautājums par to, kāds krūšu izmērs viņus piesaista visvairāk, un kopējie rezultāti atklāja, ka lielo krūšu īpašnieces piesaista nabadzīgākus vīriešus.

Tu nepiesaistīsi neliešus

Vīrieši, kuriem patīk tikai milzīgas krūtis, parasti nav tie labākie ilgtermiņa partneri, jo viņu intereses sievietē ir ļoti primitīvas. Ja tev ir mazas krūtis, vari būt gandrīz droša, ka piesaistīsi vīriešus, kuriem ir nopietni nodomi attiecībā pret tevi un uz kuriem var paļauties.

Tev ir mazāka iespējamība saslimt ar krūts vēzi

Tu tagad jau noteikti esi vairāk iemīlējusi savas mazās krūtis, bet šis fakts liks tās iemīlēt vēl vairāk. Izrādās, ka mazas krūtis var izglābt tavu dzīvību. Mazākās krūtīs ir vieglāk noteikt kunkuļa izveidošanos, tādējādi, ja sievietei ir krūts vēzis, viņai to ir iespējams pamanīt agrākā stadijā, kad tas vēl ir izārstējams.

Avots: yourtango.com

Leave a Comment