1. jūnija Horo***ps- ir sācies jauns posms!

#AUNS  tava enerģija ir atjaunojusies, laiks rīkoties! Ja vēlies pievērsties savām vajadzībām nāksies atteikt palīdzību pie citu problēmām.

#VĒRSIS  tavi plāni var mainīties pēdējām mirklī, bet neuztraucies tas būs tev par labu. Atceries- pirmais iespaids ir spēcīgs bet maldinošs

#VĒZIS  pirms rīkojies apsver visas iespējas, dari visu no sirds- jo vairāk dosi citiem, jo vairāk saņemsi pretī- vai tas nav brīnišķīgi?

#LAUVA  Beidzot vari ieelpot jo vasara ir klāt. lai sakārtotu savas domas, dažkārt labāk ir tās uzrakstīt- būsi pārsteigts par to ko atklāsi

#JAUNAVA  šodien galvenais ir sakārtot domas un izbaudīt vasaras sākumu. Sajūti sevī jaunu spēku, kas dod gaišas domas un cerību nākotnei.

#SVARI ja kaut kas izklausās pārāk labi, lai tā būtu, tava intuīcija nemelo- tā tiešām ir. Ja kaut kas nenotiek tā kā vēlies-esi pacietīgs.

#SKORPIONS tev nav vienmēr jāmokās pašam ar visu- iemācies jautāt pēc palīdzības! Emocionāls laiks- lai sakārtotu jūtas tās ir jāizprot.

#STRĒLNIEKS  tev ir jautājumi, bet pasaulei ir atbildes, šodien esi uzmanīgs un pacietīgs- redzēsi zīmes, kuras tik ļoti ceri ieraudzīt.

#MEŽĀZIS  esi atklāts pret sevi un citiem. Tiec galā ar savām dusmām un nožēlu par izdarīto- tā ir pagātne, ko mainīt nevar.

#ŪDENSVĪRS  šodien jutīsi pilnīgu harmoniju, tiksi galā ar konfrontāciju un strīdiem. Labākais veids, kā pavadīt vakaru- ar draugiem!

#ZIVIS esi uzmanīgs runājot, lai vēlāk nav jāatvainojas. Ja vēlies pārmaiņas pagātne ir jāpalaiž vaļā un jāsaprot ko vēlies nākotnē.

COMMENTS

Leave a Comment