10 labākie knifiņi, lai lidojumi nesagādātu galvassāpes

  1. Iegādājies koferi, kas perfekti atbilst lidsabiedrības noteiktajam līdzi ņemamās bagāžas limitam

Ja tu iegādāsies nepieciešamā lieluma koferi, tad paņemsi līdzi tikai tik daudz, cik tev patiesi nepieciešams, neriskējot ar to, ka soma varētu svērt vairāk par atļauto smagumu. Papildus, aplūko lidsabiedrību rokas bagāžas limitus.

  1. Investē, iegādājoties rokas bagāžas vesti

Ja tu jau esi nopircis koferi, kas perfekti ietilpst lidmašīnas mantu nodalījumā, bet tev vēl nepieciešama papildus vieta, iegādājies rokas bagāžas vesti. Iespējams, ka tās daudzās kabatas neizskatās modīgi, toties šī veste noteikti atbilst visiem lidsabiedrību noteikumiem.

  1. Pirms dodies uz lidostu, vienmēr nosver bagāžu

Iegādājies parocīgos bagāžas svarus, lai varētu nosvērt bagāžu pirms došanās uz lidostu. Esam pārliecināti, ka vismazāk tu vēlēsies maksāt soda naudu par pārsniegtu noteikto rokas bagāžas svaru, vai arī izmest no kofera tikko iegādātās peldbikses.

  1. Paņem līdzi tukšu ūdens pudeli

Lai arī tu nedrīksti ūdeni iznest cauri apsardzei, tu vari paņemt tukšu pudeli un otra pusē to piepildīt ar ūdeni, izvairoties no pārspīlēti dārgā ūdens iegādes lidostas veikalos.

  1. Personalizē savu koferi

Apsien savu koferi ar spilgtu lenti, vai pievieno tam kāda cita veida aksesuāru, tas ne tikai atvieglos tava kofera identificēšanu, bet arī neļaus kādam citam netīšām paņemt tavu koferi.

  1. Pievieno savu adresi koferim

Gadījumā, ja tavs koferis pazūd, tas, ka uz tā ir tava adrese, palielina iespējamību, ka tas tomēr nonāks atpakaļ pie tevis. Tas ir vienkāršs piesardzības pasākums, kas var atturēt tevi no liekām galvassāpēm.

  1. Esi pēdējais, kas reģistrē savu bagāžu

Tādā veidā, tu būsi pirmais, kas tiks pie savas bagāžas, pēc lidmašīnas nosēšanās, turklāt, tavs koferis nebūs saspiests.

  1. Izmanto trepes

Pēc piezemēšanās, pie eskalatoriem un liftiem rodas milzīgas rindas. Ja tev ir tikai rokas bagāža, esi ātrāks par simtiem citu cilvēku, izmantojot kāpnes.

  1. Ja tu ceļo viens pats, mēģini pēc iespējas vēlāk iegādāties biļeti

Tas var būt īpaši noderīgi, ja zini, ka biļetes uz šo reisu netiks izpārdotas. Ja rezervēsi vietu pēdējā brīdī, varēsi izvēlēties sēdvietu pilnīgi brīvā rindā.

  1. Atrodi lidsabiedrību un turies pie tās

Piesakies lojalitātes programmai, it īpaši tad, ja regulāri lido. Atlīdzības shēmas palīdzēs tev ietaupīt naudu ilgtermiņā, kā arī aviosabiedrības piedāvā atlaides viesnīcām, auto nomai un restorāniem. Vai arī izpēti, kuras kredītkartes piedāvā tādu pašu atlaižu klāstu.

Avots: i100.independent.co.uk

Leave a Comment