10 lietas, ko nekad nedrīkst celt no zemes – ņem vērā!

Piekrīti, daudz patīkamāk ir kaut ko atrast nekā pazaudēt. Cik gan bieži mēs atrodam kāda pazaudētu naudu, ar prieku no parka aiznesam kāda aizmirstu grāmatu un nevaram vien beigt priecāties par to, ja atrodam kaut ko vērtīgu.

Tiesa, prieks no tāda veida priekšmetiem nebūs ilgs, bet iegūto problēmu risināšana aizņems ne vienu vien dienu. Kā izrādās, dažām lietām nevajadzētu pat pieskarties.

Mēs tev pastāstīsim, kurus uz ielas atrastus priekšmetus nedrīkst pacelt, lai neielaistu savā dzīvē Sli**bas un nelaimes.

Svešas lietas

Nav noslēpums, ka lietas spēj uzsūkt sava saimnieka enerģiju, un tas nozīmē tikai vienu: līdz ar jaunas lietas iegūšanu tu riskē iegūt dāvanā nelaimes, problēmas un pat Sli**bas no iepriekšējā saimnieka. Un nevajadzētu aizmirst, ka liela daļa tādas uz ielas atstātas mantas nav atstātas nejauši, bet gan ar mērķi atbrīvoties no tām pašām slimībām, nelaimēm un materiālajām grūtībām. Lai saglabātu savu enerģētisko lauku veselu un drošu, šiem 10 atradumiem ir jāiet garām!

Lūk, ko nekad nevajadzētu celt no zemes!

Metāla monētas

Katrs no mums kaut reizi ir pacēlis uz ielas atrastu monētu. Kā izrādās, tā darīt ir kategoriski aizliegts! Metāla monēta spēj uzsūkt sevī jebkāda veida enerģiju: gan pozitīvu, gan negatīvu. Monēta, kas uzlādēta ar pozitīvu enerģiju, pārvēršas par talismanu, un tādu monētu kāds diez vai uz ielas atstās.

Bet no negatīvi uzlādētas monētas gan, visticamāk, gribēs atbrīvoties, pametot to uz ielas. Starpcitu, tu droši vien ne reizi vien esi pamanījis, ka, atrodot uz ielas nelielu naudas summu, tu pavisam drīz vari pazaudēt daudz vairāk. Ieraudzīji monētu? Ej tālāk bez sirdsapziņas pārmetumiem!

Krustiņš

Krustiņš ir visspēcīgākais aizsargs no visām bēdām. Krustiņš, kas aplikts bērnam kristību laikā, cieši saistās ar viņa likteni. Sanāk tā, ka, pielaikojot sveša cilvēka krustiņu, tu “uzvelc” svešu likteni. Un visi cilvēka darbi, viņa grēki kļūst par tavējiem.

Ja tomēr gribas paturēt pareizticīgo krustiņi, mācītāji pirmām kārtām iesaka to iesvētīt baznīcā, un tikai pēc tam izlemt, ko darīt ar atradumu. Iesvētītu krustiņu var paturēt un nēsāt pats, vai arī uzdāvināt cilvēkam, kuram krustiņā nav, bet kurš patiesi tic Dievam.

Lasi vēl: Nostājoties spoguļa priekšā, šos vārdus teikt ir bīstami. Tas ir jāatceras

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, ko vēl nedrīksti celt no zemes!

Leave a Comment