10 lietas, ko nekad nedrīkst celt no zemes – ņem vērā!

Atslēgas

Visos iespējamos nobūrumos un rituālos atslēgai ir milzīga nozīme, jo tā var “aizslēgt” nelaimes. Cilvēks, kurš atrod šāda veida atslēgu, nelaimes “atvērs” un paņems sev. Īpaši bīstamas ir atslēgas, kas ir iemestas ūdenstilpnēs.

Ja tomēr tu uzskati, ka atslēgu ir pazaudējis neuzmanīgs bērns, vienkārši noliec atrasto priekšmetu redzamā vietā, īpašnieks to noteikti atradīs.

Zelta rotaslietas

Rotaslietas no dārgmetāliem tiek plaši izmantotas dažādos piebūrumos, uzliekot noskaudumu vai lāstu. Dārgmetāls viegli padodas maģiskajai iedarbībai un spēj uzsūkt visdažādāko sava īpašnieka enerģiju.

No laulības gredzeniem, piemēram, šķiras, lai atvadītos no problēmām privātajā sfērā. Atrastas dārglietas piemērīšana spēj izraisīt negatīvas sekas, pat, ja īpašnieks to ir pazaudējis pavisam nejauši.

Svešas rotas nēsāšana main jaunā īpašnieka enerģētisko lauku, traucē realizēt plānus un rada ievērojamu diskomfortu dažādās dzīves sfērās. Nēsā atrasto vai atdāvinātu gredzenu tikai tajā gadījumā, ja tas neizraisa tevī negatīvas emocijas. Jo, kā zināms, domas spēj materializēties.

Pulksteņi

Jau izsenis pulksteņiem tikušas piedēvētas maģiskas spējas, jo šis aksesuārs simbolizē gan nepielūdzamo laika gaitu, gan arī tā ātro paiešanu. Tautas ticējumi vēsta, ka cilvēks, kas ir uzlicis svešu pulksteni, piemēra cita cilvēka dzīvi.

Paceļot tādu atradumu, tu riskē paņemt sev visas iepriekšējā saimnieka Sli**bas un bēdas. Ja tu tici šādam ticējumam, tad apdomā labi, pirms paņem atradumu sev līdzi.

Adatas un saspraudes

Durstīgi priekšmeti viegli uzņem enerģiju, tāpēc tos bieži izmanto kā aizsargus. Ja tu esi uzdūries uz adatu vai saspraudi uz ielas, visticamāk, iepriekšējais īpašnieks ir pazaudējis savu aizsargu. Tāds priekšmets ir pilns ar negatīvo enerģiju, jo uzņem visus enerģētiskos triecienus uz sevi. Labāk tādu lietu nepacelt. Priekš kam tev vajadzīgs tas negatīvais, ko negodīgi cilvēki ir vērsuši uz iepriekšējo īpašnieku?

Lasi vēl: Nostājoties spoguļa priekšā, šos vārdus teikt ir bīstami. Tas ir jāatceras

Paštaisītas lietas

Visa veida lelles, statujas un mīkstās mantiņas, kas mētājas uz ielas visticamāk ir pilnas ar negatīvu enerģiju. Visbiežāk tādas mantas uz ielas izmet ar mērķi atbrīvoties no noskauduma vai lāsta.

Bet, ja tu atrod tādu mantiņu vietā, kas ir patālu no dzīvojamā rajona vai arī uz krustojuma, tad pastāv liela iespēja, ka šī lieta atnesīs mājās Sli**bas, nelaimes un materiālās problēmas.

Rokassprādzes no diegiem

Rokassprādze, kas taisīta no diegiem, tiek bieži izmantota kā aizsargs. Tādas rokassprādzes nezaudē nejauši un speciāli neizmet. Tās saplīst un nokrīt no rokas brīdī, kad ir pilnas ar negatīvo enerģiju, kad viņu sargājošā funkcija ir izsīkusi. Paceļot tādu lietu, tu vari pakļaut sevi spēcīgai negatīvai ietekmei.

Spoguļi

Jau izsenis spoguļi tika uzskatīti par mistiskiem priekšmetiem. Spoguļa virsmai piemīt atmiņa, tā spēj uzsūkt enerģiju no cilvēkiem un notikumiem, kas notiek tā priekšā. Šo enerģiju spogulis spēj pārnest uz cilvēkiem, kuri ieskatās spogulī. Tā kā, ja uz ielas esi atradis spogulīti, tad labāk necel to.

Ķemmes

Diez vai kādam ienāks prātā pacelt uz ielas nomestu svešu ķemmi. Tas vienkārši nav higiēniski, kaut arī gribētāji vienmēr atrodas. Kā zināms, ķemme pastāvīgi mijiedarbojas ar īpašņieka biolauku, uzsūc tā domas un atceras rīcības.

Paceļot sveču ķemmi, tu riskē uzlādēties ar negatīvu enerģiju, jo Dievs vien zina, kāds ir bijis ķemmes iepriekšējais īpašnieks. Turklāt ar ķemmēm taisa nobūrumus un izmanto tās piebūrumos. Tā kā labāk šādai mantai met līkumu!
Tici vai ne, bet, kas to zina. Esi uzmanīgs pret pamestām lietām, jo sveša negatīvā enerģija tev noteikti nav vajadzīga!

Avots: