Šo Zodiaka zīmju pārstāves ir dzimušas raganas – vai tu esi sarakstā?

Astrologi apgalvo, ka visas sievietes ir nedaudz raganas, un es par to nestrīdēšos. Šīm 3 Zodiaka zīmju sievietēm jau no dzimšanas ir dāvātas raganu spējas. Mīļās dāmas, izmantojiet tās apdomīgi! 

Katrā no mums mīt nedaudz ļaunuma, bet ar sievietēm nav vērts strīdēties – jo īpaši ar šīm dāmām. Viņas dusmu vadītas var neapdomīgi izmantot sev dāvātās spējas.

3. vieta LAUVA

Raganu karalienes. Dažreiz pietiek ar vienu viņu skatienu, laicilvēki apkārt uzreiz nomierinātos un apklustu. Ieteiktu jums viņas nekaitināt un nekādā gadījumā nemelot, jo tas negatīvi ietekmēs tikai jūs.

Kad viņa ir dusmīga, viņa ir spējīga ļaunumu dāvāt visiem apkārt esošajiem cilvēkiem, bet, kad viņa ir labā noskaņojumā, viņa var dāvāt pozitīvu attieksmi citiem. Kā? Maģija, draugi!

Lasi vēl: «Precīzākais Horo***ps» Lietas, ko par savu Zodiaka zīmi tu vēl nezināji!

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kuras vēl sievietes no dzimšanas ir raganas!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Skolnieciņš</cite>

    Sveiki, melnais burvis Skolnieciņš Jums izskaidros maģijas būtību! Nu, zodiaks nenosaka maģiskās spējas. Maģija cilvēkiem šajā pasaulē ir defecīts. Maģiskais spēks pieder tikai cilvēku elitei, pārējiem šis spēks ir grūti atmodināms un iegūstams. Cilvēki ir vāji. Dievības ar cilvēkiem var ļoti viegli spēlēties, cilvēkiem to nemanot. Konkurencē ar citām rasēm, kurām maģija ir asinīs, cilvēce zaudē. Cieņā, Skolnieciņš ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 🙁 ©Skolnieciņš Skolnieciņš

  • <cite class="fn">Raganas zīme: kas tas ir?</cite>

    […] Lasi arī: Šo Zodiaka zīmju pārstāves ir dzimušas raganas – vai tu esi sarakstā? […]

  • […] Lasi arī: Šo Zodiaka zīmju pārstāves ir dzimušas raganas – vai tu esi sarakstā? […]

Leave a Comment