10 lietas, ko viņš dara, lai jūs iepriecinātu, bet jūs to pat nepamanāt

Ir tādas lietas, kuras var likties mazsvarīgas un “neredzamas”, tomēr ja tās nedara – tad jūs to pamanīsiet uzreiz. Iepazīstieties ar tām dažām no šīm lietām un ja jūsu mīļotais vīrietis dara kaut pusi no tām, jums ir ļoti paveicies!

Lasi arī: Stāsts par dēla attieksmi liek aizdomāties

Novērtējiet viņa pūles un pasakiet viņam par to paldies, jo tas taču ir tik patīkami!

1. Viņš nes jūsu somu
Ne vienmēr, protams, bet ir tādi brīži, kad jums ir aizņemtas rokas vai arī soma ir smaga. Tikai daži vīrieši ir gatavi spert šo soli, argumentējot ar to, ka “vīrietim nav jānēsā sieviešu soma”. Tomēr, ja viņš to jūsu dēļ dara – noteikti pasakiet viņam par to paldies.

2. Lieto parfīmu, kas patīk jums
Pat, ja viņš nav teicis, ka šīs ir viņa mīļākās smaržas, bet tās patīk jums! Viņš vienalga tās lieto, lai sagādātu jums prieku.

3. Sarakstās ar jums līdz vēlai naktij
Pat, ja viņam agri no rīta ir komandējums vai svarīga tišanās, viņš tik nu tā sūta jums sms un atgādina, cik ļoti jūs mīl.

Lasi arī: Kā izvēlēties vislabāko dāvanu absolventam? Četri labi padomi, kas neļaus kļūdīties

4. Neapēd vakariņas, ja jūs vēl neesat mājās
Kas var būt mīļāk, kā tas, ka viņš atstāj daļu no maltītes jums, uztraucoties un pārdzīvojot, ka jūs pēc garas darba dienas būsiet izbadējusies? Tas ir ļoti rūpīgs un mīļš žests no vīrieša puses, vēl jo vairāk tāpēc, ka vīriešiem ar ēdienu ir mazliet citādas attiecības kā sievietēm – viņi ir izsalkuši gandrīz vienmēr!

5. Vairs nenodzen matus “uz nullīti”
Pat, ja viņam agrāk ļoti patika to darīt, ja jūs viņam pateicāt, ka jums patīk, kad viņam ir mati – viņš pārstāj nodzīt matus. Šajā punktā ierindojas arī ūsas un bārda.

6. Guļ jūs apķēris visu nakti
Kad viņš apķer jūs un piespiež sev klāt – tas ir mīļš žests no viņa puses. Pat, ja naktī jūs guļat nemierīgi, grūstoties un mētājoties ar rokām, viņš tik un tā no tā “nebaidās” un guļ jums blakus, mīļi apķēris.

7. Valkā lietas, ka jūs nopirkāt
Iespējams, jums ir ļoti atšķirīga gaume un jūs izvēlaties citāda stila apģērbu, nekā viņš. Bet ja jūs esat iegādājusies kaut ko un uzdāvinājusi viņam, viņš šo lietu tomēr ir uzvilcis. Kaut vai dažas reizes, bet, atzīstiet – tas ir ļoti patīkami jums un prasa sava veida uzdrīkstēšanos no viņa puses.

Lasi arī: Numeroloģijas saderības tests. Cik ļoti jūs saderat kopā?

8. Paceļ poda vāku
Vai šādi vīrieši patiešām eksistē? Izrādās, jā!

9. Skatās filmas, kas patīk jums
Kā likums, sievietēm un vīriešiem kinematogrāfiskā gaume visbiežāk ir krasi atšķirīga. Ja jūs varat divdesmit reižu skatīties “Titāniku” vai “Bridžitas Džounsas dienasgrāmatu”, tad viņš, visdrīzāk, izvēlēsies “Matriksu” vai “Cieto riekstu”. Bet, ja viņš kaut reizi šo “bridžitu” ir gatavs ar jums kopā noskatīties – novērtējiet to!

10. Dodas ar jums kopā iepirkties
Vīrieši, kas ir gatavi doties kopā ar savu mīļoto sievieti šopingā, ir patiešām liels retums. Atzīstiet, tas no viņa puses prasa ne mazums nervu…

Avots:

Leave a Comment