10 mājas aizsardzības līdzekļi resnās zarnas tīrīšanai. Veic ķermeņa ģenerāltīrīšanu!

Ābolu sula

Dabiskā ābolu sula ir labs palīgs zarnām. Sāciet savu dienu ar vienu glāzi sulas tukšā dūšā. Pēc pusstundas izdzeriet glāzi ūdens. Visas dienas garumā starp ēdienreizēm izdzeriet vēl dažas glāzes sulas. Laba veselība un tīras zarnas jums ir garantētas. Veiciet šo tīrīšanu ar ābolu sulu 3-4 reizes mēnesī, ar to pilnīgi pietiek.

Citronu sula

Citrons satur C vitamīnu un antioksidantus, taču šis brīnišķīgais citrusauglis palīdz arī attīrīt zarnas. Viena citrona sulu atšķaida ar pietiekamu daudzumu ūdens un dzer, varbūt divas reizes. Ja dienas laikā dzersiet atšķaidītu citronu sulu, jūs sajutīsiet neticamu enerģijas un spara pieplūdumu.

Dārzeņu sulas

Rūpīgai zarnu attīrīšanai izmantojiet dārzeņu sulas. Dzeriet dārzeņu sulu starp ēdienreizēm vairākas dienas, dodot priekšroku zaļo dārzeņu sulai. Ļoti noderīga ir sula no burkāniem un bietēm. Dārzeņu sulas palīdzēs ne tikai attīrīt zarnas, bet arī uzlabos veselību.

Lasi arī: Celies un dzied: 4 labi iemesli celties agrāk no rīta

Lasi arī: 7 nepatīkamas sajūtas un notikumi, kas liecina, ka dzīvē esi uz pareizā ceļa

Šķiedra

Āboli, bumbieri, brokoļi, bietes, pilngraudu maize, auzu pārslas, mandeles ir šķiedrvielām bagāti pārtikas produkti. Jo vairāk šķiedrvielu jūs ēdat, jo veselīgāks ir jūsu ķermenis un vieglāk tas attīrās. Dienās, kad tīrāt zarnas ar sulām, noteikti pārliecinieties, ka jūsu ēdienkartē ir pietiekami daudz šķiedrvielu.

Jogurts

Jogurts satur labvēlīgas baktērijas, kas uzlabo zarnu darbību. Ja vēlaties, lai zarnas būtu veselas, ēdiet jogurtu katru dienu! Labākais laiks jogurta ēšanai ir vakars.

Ķirbju sēklas

Ķirbju sēklas satur cinku, veselīgas omega-3 skābes un antioksidantus. Pievienojiet sēklas putrai un salātiem – arī veselīgs ēdiens ir ļoti garšīgs.

Jūras sāls

Sālsūdens ir labākais caurejas līdzeklis. Samaisiet 1 ēd.k. l. sāli glāzē nedaudz silta ūdens, dzert no rīta tukšā dūšā. Lai pastiprinātu attīrošo efektu, veiciet sev maigu vēdera masāžu. Atkārtojiet šo procedūru 5-6 reizes mēnesī – jūsu zarnas jums pateiks paldies.

Alveja

Izspiediet no alvejas sulu vai sasmalciniet to blenderī. Dzeriet alvejas sulu mazās porcijās visas dienas garumā, šis līdzeklis maigi attīrīs zarnas, vienlaikus uzlabojot tās mikrofloru.

Ingvers

Pievienojiet ingveru tējai vai vienkārši patērējiet to sasmalcinātā veidā – tas pasargās jūs no kaitīgām baktērijām zarnās un paātrinās vielmaiņas procesus organismā.

Rūpējieties par savu veselību – ir svarīgi, lai visas jūsu ķermeņa sistēmas darbotos pareizi. Tad jūs nebaidīsities no bīstamām slimībām !