Celies un dzied: 4 labi iemesli celties agrāk no rīta

Bioenerģijas speciālisti uzskata, ka agra celšanās labvēlīgi ietekmē cilvēka biolauku, viņa garastāvokli un veiksmi. Kopumā eksperti izceļ vairākus labus iemeslus, kāpēc agri celties ir izdevīgi.

Mūsdienu pasaule nav paredzēta cilvēkiem, kuri vēlu iet gulēt un vēlu ceļas. Tāpēc ir ļoti svarīgi ievērot ikdienas rutīnu. Ir arī vērts atzīmēt, ka režīma ievērošana pozitīvi ietekmē cilvēka garastāvokli. Daba mūs ir padarījusi elastīgus, tāpēc vienmēr varam pielāgoties situācijai. Lasiet tālāk, lai iegūtu  padomus, kā kļūt par rīta pūci. Tas padarīs jūs produktīvāku.

Jūs varat darīt vairāk

Katru rītu mums ir jāveic noteikts darbību kopums, taču mums ne vienmēr tam ir laiks. Mēs ceļamies vēlu, steidzamies, tērējam enerģiju un nervus daudz ātrāk, tāpēc uz darbu nākam jau nervozi un satraukti.

Ja jūs ceļojat agri darba dienās un brīvdienās, jūs varat paveikt daudz vairāk. Tas nozīmē, ka varat netērēt laiku un netērēt nervus veltīgi. Piemēram, varat saklāt laiku, paēst brokastis, sagatavoties darbam un veikt vingrinājumus. Kad cilvēkam izdodas vairāk, viņam šķiet, ka diena bija izdevusies. Tas palielina enerģiju un stiprina biolauku.

Ja brīvdienās neguļat līdz pulksten 12 un ceļaties agri, varat paveikt arī daudz vairāk. Tādā veidā jūs varat pagarināt nedēļas nogali un palielināt laiku hobijiem un vaļaspriekiem.

Pareizs sākums

Jaunas dienas sākšana ir svarīgs laimes elements. Ātrs sākums ar piecām minūtēm, lai paēstu, piecas minūtes, lai sagatavotos, un atstātu trauku kalns un nesaklāta gulta ir ceļš uz nekurieni.

Lasi arī: Gaisa stihijas zvaigžņu zīmes pārstāvjiem 2023.gada oktobris atnesīs nepārtrauktu satraukumu kādā no dzīves sfērām!

Lasi arī: Uguns stihijas zvaigžņu zīmes pārstāvjus 2023.gada oktobrī sagaida liktenīgi izaicinājumi!

Agrā celšanās dod cilvēkam pareizo dienas sākumu. Cilvēks, kurš ceļas agri, paspēj izdarīt visu, kas viņam jādara, un neko neatstāj vakaram. Viņam izdodas ierasties darbā ar korektuma sajūtu un mieru. Tā ir brīnišķīga sajūta, kas sniedz pašapziņu.

Šajā gadījumā ceļš uz darbu arī radīs mazāk negatīvu emociju. Piemēram, ja jūs piecelties vēlu, jums būs jābrauc ar autobusu. Ja ceļaties agri, daļu ceļa uz darbu varat iet kājām. Pastaiga ir labākais veids, kā saglabāt veselību, paaugstināt cilvēka enerģiju un tonusu.

Agri no rīta ielas ir klusas un patīkamas. Jūs varat skatīties ārā pa logu un baudīt klusumu. Ja ceļaties agri, nekur nav jāsteidzas. Tā ir ļoti patīkama sajūta. Šķiet, ka jūsu rīcībā ir bezgalīgi daudz laika, un zināmā mērā arī jūs to darāt.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment